DualShock için 3. parti program kurman gerekiyor ve bildiğim kadarıyla tüm oyunlar desteklemiyor DualShock'u. F310 ben kullanıyorum bayağıdır ve bir sorunla karşılaşmadım. Ancak yeni bir gamepad alacaksan ve bütçen DualShock kadarsa gidip F310 falan almaktansa Xbox Controller almanı tavsiye ederim. Hem performansı iyi hem tüm oyunlar destekliyor hem de ergonomisi çok iyi.suan elimde f710 var ve rt tusu calismamakta bu yuzden degistiricem hangisini onerirsiniz
hocam pes tarzi oyunlarda zor geliyor xbox controller kullanmak bicok yerde denedim ama ergonomisi bana cok garip geliyorDualShock için 3. parti program kurman gerekiyor ve bildiğim kadarıyla tüm oyunlar desteklemiyor DualShock'u. F310 ben kullanıyorum bayağıdır ve bir sorunla karşılaşmadım. Ancak yeni bir gamepad alacaksan ve bütçen DualShock kadarsa gidip F310 falan almaktansa Xbox Controller almanı tavsiye ederim. Hem performansı iyi hem tüm oyunlar destekliyor hem de ergonomisi çok iyi.
PES tarzı oyunlarda DualShock iyidir. Tam olarak ne tarzda oyunlar oynayacaksınız? Sadece PES-FIFA falan mı yoksa genel olarak tüm oyun tarzlarını mı?hocam pes tarzi oyunlarda zor geliyor xbox controller kullanmak bicok yerde denedim ama ergonomisi bana cok garip geliyor
pes fifa ve street fighter onun disinda yokPES tarzı oyunlarda DualShock iyidir. Tam olarak ne tarzda oyunlar oynayacaksınız? Sadece PES-FIFA falan mı yoksa genel olarak tüm oyun tarzlarını mı?
Ben F310 kullanıyorum. PES, Forza, Dead Cells, Mortal Kombat, Dying Light... aklına gelebilecek her tür oyunu oynadım bu gamepad ile. Tek bir sıkıntı bile yaşamadım çalışma anlamında. Direkt USB takınca çatır çatır oynayabiliyorsun. Gayet güzel bir gamepad. Ama oynadığın oyunlara bakacak olursak sana DualShock daha iyi olur gibi duruyor. İki gamepad'i de bulduğun sitelerdeki linklerini buraya at, fiyat/performans olarak karşılaştırayım.pes fifa ve street fighter onun disinda yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam birde uzun vadede hangisi daha iyi olur f310 mu dualschok mu
Ben F310 kullanıyorum. PES, Forza, Dead Cells, Mortal Kombat, Dying Light... aklına gelebilecek her tür oyunu oynadım bu gamepad ile. Tek bir sıkıntı bile yaşamadım çalışma anlamında. Direkt USB takınca çatır çatır oynayabiliyorsun. Gayet güzel bir gamepad. Ama oynadığın oyunlara bakacak olursak sana DualShock daha iyi olur gibi duruyor. İki gamepad'i de bulduğun sitelerdeki linklerini buraya at, fiyat/performans olarak karşılaştırayım.
Eğer güvenilir ve fiyatı daha makul bir yerden bulursan DualShock al. Ama arayıp da en iyi buralardan bulduysan fiyat açısından F310 al. İki gamepad de kendine göre iyi, karşılaştırmayı fiyata göre yaparsak da F310 öne çıkıyor.![]()
LOGITECH G F310 4 Tuşlu D-Pad ile Kablolu Gamepad | Lacivert Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LOGITECH G F310 4 Tuşlu D-Pad ile Kablolu Gamepad | Lacivert fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananwww.mediamarkt.com.tr
Dualshock 4 Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
Dualshock 4 arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com