Logitech f310'u pc görmüyor

Reaksiyon skoru
69
Beyler bugün Logitech f310 aldım ama pc'ye taktığım zaman pc bu aygıtı görmüyor gta 5 de denedim konsolu taktım takınca ne ses geldi ne bişey bide takılıyken sanki cızırtı gibi ses geliyodu kulaklığa sorun nedir acaba?

Beyler bugün Logitech f310 aldım ama pc'ye taktığım zaman pc bu aygıtı görmüyor gta 5 de denedim konsolu taktım takınca ne ses geldi ne bişey bide takılıyken sanki cızırtı gibi ses geliyodu kulaklığa sorun nedir acaba?
arkada tuş gibi bir şey var ony diğer tarafa ittir dpadle şey tuşuydu ismi aklıma gelmedi

arkada tuş gibi bir şey var ony diğer tarafa ittir dpadle şey tuşuydu ismi aklıma gelmedi
Evet hocam x den d ye ekledim starta bastım mod tuşuna bastım gene olmadı algılamadı
Post automatically merged:

Beyler sorunu nasıl düzeltirim?

Knk cihazı takınca gta 5 de cızırtı sesi oluşuyor hafif böyle sorunu nasıl çözerim yoksa gamepadmi arızalı?

Son düzenleme:
X'e al

sonra aygıt yöneticisine gelip ss atar mısın?

Geri