kesinlikle alma kardeşim, her format attığımda 25923 kere işlem yapıp ayar yapmaya çalışıyorum, fiyatı uygun diye aldığım güne çok pişmanım..609tl almıyım mı o zaman
Bende 609 halaFiyatı artmış
Alıntıyı görüntüle
Bu joystick de ne gibi bir ayar yapılıyorkesinlikle alma kardeşim, her format attığımda 25923 kere işlem yapıp ayar yapmaya çalışıyorum, fiyatı uygun diye aldığım güne çok pişmanım..
sadece naruto ninja storm 4de oynamıştım, nasıl ayar yapmıştım hatırlamıyorum, çok hoşuma gitmişti 2.sini almıştım, sonra bir format attım 1 kere düzelttim ondan sonra tekrar tak çıkar yapmam gerekti, yine gitti. o günden beridir de hala düzeltmedim, bozuldu mu kaldı mı ne oldu belli değil daha 3 ay falan oldu alalı.. önermem.. o ikisine verdiğim paranın bir tık daha fazlasını verip başka güzel marka alabilirdim. artık logitech'in hiç bir modeline güvenmiyorum, kulaklık g333 var type-c ile bağlı, pc açtıktan sonra yerinden çıkar tak yapmadan aktif olmuyor..Bu joystick de ne gibi bir ayar yapılıyor
Arkadaşlar kronik sorunu varsa sizin 6 ay içerisinde değişim hakkınız var. Türkiye Cumhuriyeti Tüketici Hakları Beyannamesi'nde. Söke Söke değiştirirsiniz. Ama alternatifiniz varsa Amazon'u kullanmayın. Boykot listesinde.Bu fiyata daha iyisi yok, kesinlikle alınır. Kronik sorunları var diye hatırlıyorum ama o risk dahi göze alınır.
Trackmania.ilk gamepadimi aldım oyun önerir misiniz gamepadle çok zevk veren
fifa detroit stray olabilirilk gamepadimi aldım oyun önerir misiniz gamepadle çok zevk veren