Margot Robbie
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 61,532
İlk defa bu kadar düşük gördüm fiyatını. Alacak olan vardır belki haber edeyim.
Ya niye vermiyorsun nolursun veraşırı tipsiz gamepad ya buna 293 vermem mümkün değil
para benim seçim benim vermicem işte bane baneYa niye vermiyorsun nolursun ver
İyi ben ağlarım o zamanpara benim seçim benim vermicem işte bane bane
tmİyi ben ağlarım o zaman
Yazdığın en boş mesajlar bunlar mı cidden? Benim en ciddi halim buydu.tm
gece gece ban yedirtcen he yazdığım en boş mesajlar olabilir. oysaki alınabilirliği hakkında kendimce yorum yapmak istemiştim.
valla orasını kullanmadan bilemem ama ilk izlenim olarak pek olumlu değil. birde xbox tarzı daha rahat bence, özellikle forza gibi oyunlarda.Eski tip bi gamepad evet görünüşü de eski duruyor ama cidden fiyatına göre en iyi gamepad olabilir. Ayrıca çok kaliteli yani parasının hakkını veriyor.
Biraz ön yargı sezdim belki kullansan hoşuna gider ama neyse.valla orasını kullanmadan bilemem ama ilk izlenim olarak pek olumlu değil. birde xbox tarzı daha rahat bence, özellikle forza gibi oyunlarda.
şu anda eski gamepadim bozuldu a101 malı dandik gamepad kullanıyorum resmen işkence, hem tuşlar kalitesiz hemde PS tasarımında olduğu için rahat olamıyorum.
yok aga ben gamepadden anlamam modelleri fiyatları da pek bilmem. dediğim gibi tipi hoşuma gitmiyor bu gamepadin bu zaten bir önyargı çünkü kullanmadım.Biraz ön yargı sezdim belki kullansan hoşuna gider ama neyse.
Bir de bu bütçede ki Xbox benzeri Gamepadleri göstersene merak ettim.
Anlıyorum.yok aga ben gamepadden anlamam modelleri fiyatları da pek bilmem. dediğim gibi tipi hoşuma gitmiyor bu gamepadin bu zaten bir önyargı çünkü kullanmadım.
zamanında çekilişten Gamesir T2A kazanmıştım yıllarca onu kullandım zar zor, sonra bozuldu ilk geldiğinde de sağlam değildi zaten. son bi kaç aydır dandik ve PS tasarımında olanı kullanıyorum açık ara xbox daha rahattı benim için.