🔥İndirim Logitech F710 Gamepad 293₺

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
BU BİR ÖN YARGIDIR HARLEY QUİN ABLAM ÖYLE DEDİ
aşırı tipsiz gamepad ya buna 293 vermem mümkün değil

Son düzenleme:
tm
gece gece ban yedirtcen he yazdığım en boş mesajlar olabilir. oysaki alınabilirliği hakkında kendimce yorum yapmak istemiştim.
Yazdığın en boş mesajlar bunlar mı cidden? Benim en ciddi halim buydu.
Bişey olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@6n_adam Gel la bura gaçma
Eski tip bi gamepad evet görünüşü de eski duruyor ama cidden fiyatına göre en iyi gamepad olabilir. Ayrıca çok kaliteli yani parasının hakkını veriyor.

Son düzenleme:
Eski tip bi gamepad evet görünüşü de eski duruyor ama cidden fiyatına göre en iyi gamepad olabilir. Ayrıca çok kaliteli yani parasının hakkını veriyor.
valla orasını kullanmadan bilemem ama ilk izlenim olarak pek olumlu değil. birde xbox tarzı daha rahat bence, özellikle forza gibi oyunlarda.
şu anda eski gamepadim bozuldu a101 malı dandik gamepad kullanıyorum resmen işkence, hem tuşlar kalitesiz hemde PS tasarımında olduğu için rahat olamıyorum.

valla orasını kullanmadan bilemem ama ilk izlenim olarak pek olumlu değil. birde xbox tarzı daha rahat bence, özellikle forza gibi oyunlarda.
şu anda eski gamepadim bozuldu a101 malı dandik gamepad kullanıyorum resmen işkence, hem tuşlar kalitesiz hemde PS tasarımında olduğu için rahat olamıyorum.
Biraz ön yargı sezdim belki kullansan hoşuna gider ama neyse.
Bir de bu bütçede ki Xbox benzeri Gamepadleri göstersene merak ettim.

Biraz ön yargı sezdim belki kullansan hoşuna gider ama neyse.
Bir de bu bütçede ki Xbox benzeri Gamepadleri göstersene merak ettim.
yok aga ben gamepadden anlamam modelleri fiyatları da pek bilmem. dediğim gibi tipi hoşuma gitmiyor bu gamepadin bu zaten bir önyargı çünkü kullanmadım.
zamanında çekilişten Gamesir T2A kazanmıştım yıllarca onu kullandım zar zor, sonra bozuldu ilk geldiğinde de sağlam değildi zaten. son bi kaç aydır dandik ve PS tasarımında olanı kullanıyorum açık ara xbox daha rahattı benim için.

yok aga ben gamepadden anlamam modelleri fiyatları da pek bilmem. dediğim gibi tipi hoşuma gitmiyor bu gamepadin bu zaten bir önyargı çünkü kullanmadım.
zamanında çekilişten Gamesir T2A kazanmıştım yıllarca onu kullandım zar zor, sonra bozuldu ilk geldiğinde de sağlam değildi zaten. son bi kaç aydır dandik ve PS tasarımında olanı kullanıyorum açık ara xbox daha rahattı benim için.
Anlıyorum.

Arkadaşın dediği gibi bende 2016'dan 2020 yılına kadar kullandım ama tuşları çok sert ve ergonomik olarak kötü.

Daha önce ;
20tl'lik hadron(2014'de ki fiyatı)
xbox 360 gamepad
xbox 8.nesil gamepad
xbox 9.nesil gamepad
dualshock 4
polo smart ds4 replikası kullandım.

Hem ergonomi hem de tuş açısından benim sıralamam kötüden iyiye;
hadron, logitech f710, replika ds4, xbox 360 controller, orjinal ds4, xbox 8.nesil, xbox 9.nesil

300tl gibi bir ücret verene kadar 2.el xbox 8.nesil veya replika ds4 alınabilir. Ben şahsen almazdım.
Ama hakkına da yemeyelim sağlamlık olarak en sağlamı F710.

Xbox tarzı arayalanlara hem wireless hem bluetooth üstelik şarjı çok uzun gidiyormuş, marka çok iyi değil ama bu fiyata en iyi bunu buldum. Logitech f710 yorumlarında kronik olarak bağlantı kopması olduğunu gördüm herkes çekmediği için şikayetçi bende hemen vazgeçtim zaten tipinden ötürü çok istekli değildim.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,107
Üyeler
188,034
Son üye
Maqita
Geri