Logitech f710 kullananlar bakabilir mi?

Shooter_U

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,221
Selamlar f710 diyince herkeste bir bağlantı sorunu var gibi şeyler duyuyorum. Biraz araştırdım bunun 2 sebebi olabilirmiş WiFi adaptör kullananlar ve dandik pil markası kullananlar. Hatta yorum şöyle

titreşim açıkken pil kullanımı %70 artıyor ve dandik bir piliniz varsa titreşim ile sizin tuş tepkimeleriniz arasında git gel yaşadığı için kopma olarak algılıyorsunuz.

Kimler kullanıyor yorum alabilirniyim yarın almayı düşünüyorum da.

teşekkürler
Selamlar f710 diyince herkeste bir bağlantı sorunu var gibi şeyler duyuyorum. Biraz araştırdım bunun 2 sebebi olabilirmiş WiFi adaptör kullananlar ve dandik pil markası kullananlar. Hatta yorum şöyle

titreşim açıkken pil kullanımı %70 artıyor ve dandik bir piliniz varsa titreşim ile sizin tuş tepkimeleriniz arasında git gel yaşadığı için kopma olarak algılıyorsunuz.

Kimler kullanıyor yorum alabilirniyim yarın almayı düşünüyorum da.
merhaba ben kullanıyorum galiba kasam aşağıda olduğu için kopmalar oluyordu kutunun içinden çıkan uzatma kablosunu takınca düzeldi bende

Teknosa da 349 TL almak niyetindeyim kaliteli olduğunu düşünüyorum logitech sonucta bu fiyata daha iyi yoksa giden alayım forza oynamak niyetindeyim ✌️

Geri