logitech g 213 mü gamepower ogre mi

Artiz

80+
Reaksiyon skoru
12
arkadaşlar 350 tl gibi bir bütcem var klavye arıyorum logiteche güzel diyorlar ama mebran olduğu için çoğu incelemede ben almam o fiyata diyor dolayısıyla kafam karıstı gamepower de o kadar kalıteli değil diyorlar yardımcı olurmusunuz?

Mekanik takıntın yoksa kesinlikle G213 diyorum ben.Membran olmasına karşın mekanik hissiyatını veriyor.
Gerçekten şık ve ergonomik bir klavye,öneririm.

Bence o bütçede GamePower Calypso daha iyi bir seçim olur. Ogre RGb bulmak çok zor ve G213 membran olduğu için bence 2.plana düşüyorlar.

Illa mekanik olma zorunlulugu yoksa g213

arkadaşlar 350 TL gibi bir bütcem var klavye arıyorum logiteche güzel diyorlar ama mebran olduğu için çoğu incelemede ben almam o fiyata diyor dolayısıyla kafam karıstı gamepower de o kadar kalıteli değil diyorlar yardımcı olurmusunuz?
Kanka turkiyenin en ıyi fp klavyesi g103 350 tl bütçeden para artsın istersen super bir alternatif oneririm

Bence o bütçede GamePower Calypso daha iyi bir seçim olur. Ogre RGB bulmak çok zor ve G213 membran olduğu için bence 2.plana düşüyorlar.
kanka gamepower kullandınmı iyi mi? bazısı yazıyor tuslar basmaz diye felan o yüzden kıl oldum

Mekanik takıntın yoksa kesinlikle G213 diyorum ben.Membran olmasına karşın mekanik hissiyatını veriyor.
Gerçekten şık ve ergonomik bir klavye,öneririm.
kanka hosuma gidiyor g213 lakın mebran ben oynadığım cs go lol valorant felan işimi görürmü tepkisi süresi?

arkadaşlar 350 TL gibi bir bütcem var klavye arıyorum logiteche güzel diyorlar ama mebran olduğu için çoğu incelemede ben almam o fiyata diyor dolayısıyla kafam karıstı gamepower de o kadar kalıteli değil diyorlar yardımcı olurmusunuz?
Rgb seviyosan game power saber rgb al ama deri bilek desteği tercih ediyorsan gamepower ogre al ve page power uygun fiyata en iyi klavye leri satıyor rampage den daha kaliteli

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bide mekanik alırsan cs gibi fps oyun ları oynuyosan red lol gibi oyunlar için blue al

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam kendim G213 kullanıyorum mekanik değil ama ben şahsen mutluyum indirimde 199 lira'ya geldi.

sizce alloy core rgb mi g213 mü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,022
Üyeler
190,680
Son üye
Royxavier
Geri