arkadaşlar 350 tl gibi bir bütcem var klavye arıyorum logiteche güzel diyorlar ama mebran olduğu için çoğu incelemede ben almam o fiyata diyor dolayısıyla kafam karıstı gamepower de o kadar kalıteli değil diyorlar yardımcı olurmusunuz?
Kanka turkiyenin en ıyi fp klavyesi g103 350 tl bütçeden para artsın istersen super bir alternatif oneririmarkadaşlar 350 TL gibi bir bütcem var klavye arıyorum logiteche güzel diyorlar ama mebran olduğu için çoğu incelemede ben almam o fiyata diyor dolayısıyla kafam karıstı gamepower de o kadar kalıteli değil diyorlar yardımcı olurmusunuz?
kanka gamepower kullandınmı iyi mi? bazısı yazıyor tuslar basmaz diye felan o yüzden kıl oldumBence o bütçede GamePower Calypso daha iyi bir seçim olur. Ogre RGB bulmak çok zor ve G213 membran olduğu için bence 2.plana düşüyorlar.
Kendim kullanmadım ama kullandığını bildiğim kişiler var sorun yaşamadılar.kanka gamepower kullandınmı iyi mi? bazısı yazıyor tuslar basmaz diye felan o yüzden kıl oldum
kanka hosuma gidiyor g213 lakın mebran ben oynadığım cs go lol valorant felan işimi görürmü tepkisi süresi?Mekanik takıntın yoksa kesinlikle G213 diyorum ben.Membran olmasına karşın mekanik hissiyatını veriyor.
Gerçekten şık ve ergonomik bir klavye,öneririm.
Rgb seviyosan game power saber rgb al ama deri bilek desteği tercih ediyorsan gamepower ogre al ve page power uygun fiyata en iyi klavye leri satıyor rampage den daha kaliteliarkadaşlar 350 TL gibi bir bütcem var klavye arıyorum logiteche güzel diyorlar ama mebran olduğu için çoğu incelemede ben almam o fiyata diyor dolayısıyla kafam karıstı gamepower de o kadar kalıteli değil diyorlar yardımcı olurmusunuz?
Bide mekanik alırsan cs gibi fps oyun ları oynuyosan red lol gibi oyunlar için blue alarkadaşlar 350 TL gibi bir bütcem var klavye arıyorum logiteche güzel diyorlar ama mebran olduğu için çoğu incelemede ben almam o fiyata diyor dolayısıyla kafam karıstı gamepower de o kadar kalıteli değil diyorlar yardımcı olurmusunuz?