Logitech G G213 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Alınır mı?

6 aydır kullanırım. Fiyatını göz ardı ederek söylüyorum. Ortalama güzeldir iş görür.

1756203188217.webp

Kronik sorunlu klavye. 2021 de 2 tane aldım kendime ve arkadaşıma. Arkadaşımın klavyesindeki tuşlar bir yerden sonra basmamaya başladı. Garanti sürecinde yenisini yolladılar. Yenisi de 2 ay içinde yine aynı sorunu yaşamaya başladı. Tekrar değiştirdiler. En son tekrar bozuldu. Aynı anda almamıza rağmen benim klavye hiç bozulmadı. Şansımı denemek istiyorum diyorsan çok güzel klavye :D

Alıntıyı görüntüle

Kronik sorunlu klavye. 2021 de 2 tane aldım kendime ve arkadaşıma. Arkadaşımın klavyesindeki tuşlar bir yerden sonra basmamaya başladı. Garanti sürecinde yenisini yolladılar. Yenisi de 2 ay içinde yine aynı sorunu yaşamaya başladı. Tekrar değiştirdiler. En son tekrar bozuldu. Aynı anda almamıza rağmen benim klavye hiç bozulmadı. Şansımı denemek istiyorum diyorsan çok güzel klavye :D
yok hocam garantici oynayayım kararımı verdim monster pusat k3 pro alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam akşam 6'yı bekle havit klavyeler indirime girebilir https://www.havitstore.com.tr/happy-hour
hocam sipariş verme monsterı bekle diyosun ha bekleyeim peki havitin klavyeleri hakkında bir bilgim yok eğer güzel bir şey görürseniz yazar mısınız

• Beğen
Reaksiyonlar: Vlex
yok hocam garantici oynayayım kararımı verdim monster pusat k3 pro alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam sipariş verme monsterı bekle diyosun ha bekleyeim peki havitin klavyeleri hakkında bir bilgim yok eğer güzel bir şey görürseniz yazar mısınız
Yazarım ama güzel indirim olursa hemen bitiyor stoklar hızlı davranmak lazım

Geri