bütçem 1500tl monsterın taksit imkanı fazla diye onu da kattım logitech zaten bütçem fiyatındatam bütçeniz nedir
yok hocam garantici oynayayım kararımı verdim monster pusat k3 pro alacağımAlıntıyı görüntüle
Kronik sorunlu klavye. 2021 de 2 tane aldım kendime ve arkadaşıma. Arkadaşımın klavyesindeki tuşlar bir yerden sonra basmamaya başladı. Garanti sürecinde yenisini yolladılar. Yenisi de 2 ay içinde yine aynı sorunu yaşamaya başladı. Tekrar değiştirdiler. En son tekrar bozuldu. Aynı anda almamıza rağmen benim klavye hiç bozulmadı. Şansımı denemek istiyorum diyorsan çok güzel klavye![]()
hocam sipariş verme monsterı bekle diyosun ha bekleyeim peki havitin klavyeleri hakkında bir bilgim yok eğer güzel bir şey görürseniz yazar mısınızHocam akşam 6'yı bekle havit klavyeler indirime girebilir https://www.havitstore.com.tr/happy-hour
Yazarım ama güzel indirim olursa hemen bitiyor stoklar hızlı davranmak lazımyok hocam garantici oynayayım kararımı verdim monster pusat k3 pro alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam sipariş verme monsterı bekle diyosun ha bekleyeim peki havitin klavyeleri hakkında bir bilgim yok eğer güzel bir şey görürseniz yazar mısınız
tamam hocam ben 6 00 dedim mi gelirim orayaYazarım ama güzel indirim olursa hemen bitiyor stoklar hızlı davranmak lazım
Hocam indirime bi saat kaldıda hangi klavye veya klavyeler indirime girerse alayım diye sorayım dedim bilginiz varsa müsaitsenizYazarım ama güzel indirim olursa hemen bitiyor stoklar hızlı davranmak lazım
Kb884L, KB885L , KB900L, KB902L, KB904LHocam indirime bi saat kaldıda hangi klavye veya klavyeler indirime girerse alayım diye sorayım dedim bilginiz varsa müsaitseniz
hocam kb 874 var ne dersiniz monster mı bu muKb884L, KB885L , KB900L, KB902L, KB904L
İkiside alınmazhocam kb 874 var ne dersiniz monster mı bu mu