🔥İndirim Logitech G G333 398,60TL

Aktif olarak kullanıyorum güzel kulaklık

Neden kopsun ki ayrıca garanti diye bir şey var

ya bunların kabloları çok ince oluyor, normal kulak üstü gibi kalın ve örgü olmuyor genelde o sebeple söyledim :) garanti kopmuşa kullanıcı hatası der.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

reis 6-7 senedir iphone 7plus telefonun kutusundan çıkan kablolu kulaklığı kullanıyorum. Sporda, bisiklet kullanırken bile koparamadım sen bunu koparırsan helal olsun :D
yahu neden kopmasın, zayıf materyal bunlarınki ve ince :ROFLMAO:

ya bunların kabloları çok ince oluyor, normal kulak üstü gibi kalın ve örgü olmuyor genelde o sebeple söyledim :) garanti kopmuşa kullanıcı hatası der.

yahu neden kopmasın, zayıf materyal bunlarınki ve ince :ROFLMAO:
Koparsa gönder garantiye eğer görsel olarak sorun yoksa onuda benmi söyleyeyim

kablosu düz bu arada dolaşmıyor

Kopmanın garantil ile ne alakası var.d Kopunca garantiye kabul ederler mi sanıyorsunuz. Kullanıcı hatasıdır bu.
Durduk yere neden kopacakki

Ömrü hayatımda kopan kulaklık görmedim

Son düzenleme:
Kopmanın garantil ile ne alakası var.d Kopunca garantiye kabul ederler mi sanıyorsunuz. Kullanıcı hatasıdır bu.

tam olarak senin dediğini demek istedim, adamlar herşeye kullanıcı hatası diyorlar, neyse durduk yere tartışma başladı aman ben bir şey söylemedim :censored:

Ben geçen aldım iade ettim.
Kulağın ucu diğer kulaklıklara göre daha büyük.
Mesela elimde TCL S600 vardı, yan yana koydum. Sürücünün olduğu kısım bariz daha büyük. 2-3 gün kullandım ve kulak ağrısı yapıyordu (en küçük silikonla bile yaptı.). İade ettim. Amazon iade alıyor, o konuda sıkıntı olmaz ama bilerek alın.
Ben 300 liraya almama rağmen iade ettim, 1-2 ay oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,244,642
Üyeler
204,490
Son üye
Dante.
Geri