Neler Yeni

Logitech G HUB Sonsuz Başlangıç Ekranı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Taylan Çağlayan
Merhabalar ben Logitech G213 klavye kullanıyorum bunun özelleştimesi için logitech g hub kullanıyorum ancak 4-5 gündür g hub açılmıyor başlangıc ekranında kalıyor ve g harfi sürekli dönmeye devam ediyor intenetteki çözüm yollarını denedim ancak çözüm bulamadım yardımcı olabilecek var mı?

reptile

80+
Uygulamayi silip yeniden yükleyin. Kullandiginiz profillerin yedegini almayi unutmayin.

"C:\Users\XXX\AppData\Local\LGHUB\settings.json", yedegini almaniz gereken dosya. Bu dosyayi gösterebilmeniz icin dosya ayarlarindan "gizli sistem dosyalarini göster" secenegini isaretlemeniz gerekiyor.

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,533
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Ben de aynısını yaşıyordum, dün arkadaşın dediği yöntemle çözdüm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Taylan Çağlayan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygulamayi silip yeniden yükleyin. Kullandiginiz profillerin yedegini almayi unutmayin.

"C:\Users\XXX\AppData\Local\LGHUB\settings.json", yedegini almaniz gereken dosya. Bu dosyayi gösterebilmeniz icin dosya ayarlarindan "gizli sistem dosyalarini göster" secenegini isaretlemeniz gerekiyor.

Maalesef bende işe yaramadı bu yöntem 4-5 gündür sürekli deniyorum.

TamerKs

80+ Silver

Evet bende de oldu. Silip yükledim düzeldi

Yiğit Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Yiğit Emre Durmuş
Merhabalar ben Logitech G213 klavye kullanıyorum bunun özelleştimesi için logitech g hub kullanıyorum ancak 4-5 gündür g hub açılmıyor başlangıc ekranında kalıyor ve g harfi sürekli dönmeye devam ediyor intenetteki çözüm yollarını denedim ancak çözüm bulamadım yardımcı olabilecek var mı?
knk görev yöneticisini aç eğer g hub ağ kullanıyor olarak gösteriyorsa indirme işlemi yapıyordur bir süre açık kalması lazım indirme işlemi yapıyordur

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    2.8 KB · Hit: 85
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Taylan Çağlayan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazılanların hepsini denedim ama olumlu bir sonuç alamadım hala başlangıç ekranında kalıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,956
Üyeler
160,914
Son üye
AlperenBlt
Top Bottom