Neler Yeni

Logitech g pro wireles x vs HyperX Cloud 3 wireless Razer BlackShark V2 Pro 2023

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Burak
Hocam başlıkta logitech için 1. sürümden bahsediyorusnuz galiba 2. sini bilemem ama yine de ben Cloud 2 kullandığım en fiyat perfmormans kulaklık oldu. Şuan indirimden aldığım için logitech g pro x wireless kullanıyorum. Cloud2 bile bu kulaklıkta daha iyi. Cloud 3 çok daha iyi olacağını düşünüyorum.
Razzer hypersens ce black shark v2 pro kullandım thx leş geldi g pro x kablolu kullandım tatmin etmedi cloud 2 kablolu kullanıyorum fenaa değil kablolu aşırı sorun sadece fena değil 7.1 kesinlikle leş kapalı kullanıyorum o yüzden Bi merak ettim cloud 3 daha ucuz g prox den kararsız kaldım ama yeni nesil de kulaklık güzel olacaktır diye düşünüyorum cloud 3 olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Monitör, Ekran kartı, Overclock, Undervolt
Hocam cloud2 nin yine destekleyen dizilerde filan 7.1 i açılıyordu zevk veriyodu bir tık.. Logitech de hiç şansın yok :D. 7.1 i de çok kötü. başlıktaki razerın mikrofonu çok iyi ama sesi ile ilgili bilgim yok.
Razzer hypersens ce black shark v2 pro kullandım thx leş geldi g pro x kablolu kullandım tatmin etmedi cloud 2 kablolu kullanıyorum fenaa değil kablolu aşırı sorun sadece fena değil 7.1 kesinlikle leş kapalı kullanıyorum o yüzden Bi merak ettim cloud 3 daha ucuz g prox den kararsız kaldım ama yeni nesil de kulaklık güzel olacaktır diye düşünüyorum cloud 3 olabilir

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Burak
Hocam cloud2 nin yine destekleyen dizilerde filan 7.1 i açılıyordu zevk veriyodu bir tık.. Logitech de hiç şansın yok :D. 7.1 i de çok kötü. başlıktaki razerın mikrofonu çok iyi ama sesi ile ilgili bilgim yok.
Cloud 3 yeterli olacaktır

Top Bottom