Neler Yeni

Çözüldü✓ Logitech G PRO Wireless alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Serkan

Logitech G PRO Wireless almayı düşünüyorum yoğun olarak fps oyunları oynuyorum mouse tercihine önem gösteriyorum 2bin tl bandında en iyi kablosuz mouse önerilerinizi de beklerim. bir de bunun Logitech G PRO X Superlight versiyonu var arasındaki hissiyat farkı çok var mı​

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil

Logitech G PRO Wireless almayı düşünüyorum yoğun olarak fps oyunları oynuyorum mouse tercihine önem gösteriyorum 2bin TL bandında en iyi kablosuz mouse önerilerinizi de beklerim. bir de bunun Logitech G PRO X Superlight versiyonu var arasındaki hissiyat farkı çok var mı​

hissiyat farkını bilmiyorum ama en iyi oyuncu mouse olarak g pro x superlıght diye duydum

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Serkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hissiyat farkını bilmiyorum ama en iyi oyuncu mouse olarak g pro x superlıght diye duydum

evet çok fazla profosyonel oyuncular tarafından seçilen mouse olduğunu biliyorum aralarındaki 700tlye değecek mi bunu öğrenmek istiyorum düz modeli alsam pişman eder mi ki​

quartle

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!

evet çok fazla profosyonel oyuncular tarafından seçilen mouse olduğunu biliyorum aralarındaki 700tlye değecek mi bunu öğrenmek istiyorum düz modeli alsam pişman eder mi ki​

G pro wirelless ı birkaç ay kullandım superlightıda bir kaç kere denedim arasında 700tl lik fark yok bence esporla ilgilenmiyorsan

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

Artik eskidi G Pro Superlight. Sensoru bile yarisamiyor bu mouselarla.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
Furkan
bende var ben memnunum hocam güzel ben geçen sene almıştım 2500 iken 1200 e düşmüştü satarım diye aldım kullanıyorum :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Serkan

hocam attıklarından ben şunu alırdım dediğin hangisidir şahsen lamzu olan hem görsel hem hafiflik açısından daha uygun geldi ama sen hangisini tavsiye edersin

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
hocam attıklarından ben şunu alırdım dediğin hangisidir şahsen lamzu olan hem görsel hem hafiflik açısından daha uygun geldi ama sen hangisini tavsiye edersin
Ninjutso Sora kucuk bir mouse. Eliniz eger orta/buyuk arasindaysa onu direkt eleyin. Onun disinda diger 2 mouse arasinda cok fark yok. Hosunuza gideni ve elinize daha cok uyani almaniz daha iyi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Serkan
Ninjutso Sora kucuk bir mouse. Eliniz eger orta/buyuk arasindaysa onu direkt eleyin. Onun disinda diger 2 mouse arasinda cok fark yok. Hosunuza gideni ve elinize daha cok uyani almaniz daha iyi olur.
tam olarak orta bi elim var lamzu olanı alacağım sanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
MetehanSekmen

Lamzu Atlantis aldım memnunum 2. El olarak aldım sizde temiz bulursanız böyle alın

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Serkan
biraz baktım da sadece attığın sitede satılıyor değil mi hocam

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık