Neler Yeni

Çözüldü✓ Logitech G PRO Wireless alınır mı?

GazzeliAtalay

80+ Bronze
Lamzu / sora / katana / x2 gibi ürünlere bak. Çok daha güncel ve kaliteli ürünler. Sensörleri daha iyi. Eline uygunluğuna bakıp al

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Serkan
Lamzu Atlantis Wireless Mouse 50 tl indirim koduyla attığınız siteden az önce sipariş verdim teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için arkadaşlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lamzu / sora / katana / x2 gibi ürünlere bak. Çok daha güncel ve kaliteli ürünler. Sensörleri daha iyi. Eline uygunluğuna bakıp al
lamzu tutuş şeklime uyuyordu hocam aldım bende

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
MetehanSekmen
Lamzu Atlantis Wireless Mouse 50 TL indirim koduyla attığınız siteden az önce sipariş verdim teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için arkadaşlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

lamzu tutuş şeklime uyuyordu hocam aldım bende
Hayırlı olsun hocam

Firat007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Fırat
Xm2we 1600 tl endgame in yeni mouse’u bence bunu incelemeden karar vermeyin ben aldım ve iyiki de almışım diyorum. Kaplaması ele oturuşu mükemmel, ilk defa bu kadar rahat ettim bir mouse da ayrıca kaihl go optik switchlerle bana 4 5 sene gider bu kalitede f/p ürünü. Csgo oynuyorum dv2 den bu mouse a geçtim oyunum değişti resmen

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Aras Şimşek
Xm2we 1600 TL endgame in yeni mouse’u bence bunu incelemeden karar vermeyin ben aldım ve iyiki de almışım diyorum. Kaplaması ele oturuşu mükemmel, ilk defa bu kadar rahat ettim bir mouse da ayrıca kaihl go optik switchlerle bana 4 5 sene gider bu kalitede f/p ürünü. Csgo oynuyorum dv2 den bu mouse a geçtim oyunum değişti resmen
hocam endgameyı mı olsam

Top Bottom