Serkan0066
80+
- Reaksiyon skoru
- 61
hissiyat farkını bilmiyorum ama en iyi oyuncu mouse olarak g pro x superlıght diye duydumLogitech G PRO Wireless almayı düşünüyorum yoğun olarak fps oyunları oynuyorum mouse tercihine önem gösteriyorum 2bin TL bandında en iyi kablosuz mouse önerilerinizi de beklerim. bir de bunun Logitech G PRO X Superlight versiyonu var arasındaki hissiyat farkı çok var mı
G pro wirelless ı birkaç ay kullandım superlightıda bir kaç kere denedim arasında 700tl lik fark yok bence esporla ilgilenmiyorsanevet çok fazla profosyonel oyuncular tarafından seçilen mouse olduğunu biliyorum aralarındaki 700tlye değecek mi bunu öğrenmek istiyorum düz modeli alsam pişman eder mi ki
hocam attıklarından ben şunu alırdım dediğin hangisidir şahsen lamzu olan hem görsel hem hafiflik açısından daha uygun geldi ama sen hangisini tavsiye edersin![]()
Pulsar X2 Kablosuz Gaming Mouse - SİYAH
Ürün Açıklaması Rekabetçi Oyun için Tasarlandı Farenin kalbi, olağanüstü parametrelere sahip yenilikçi Pixart PAW3395 sensörüdür. Maksimum ivmesi 50G'de korunur ve maksimum izleme hızı 650 IPS'dir. İmleç hızı 50'den 26000 DPI'a kadar ayarlanabilir! Bu sayede sensörün elinizin hareketini...shop.connectgame.com.tr
![]()
Lamzu Atlantis Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Dış ambalajı açılmış ürünlerde koşulsuz şartsız iade kabul edilmez. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır. OG V2: Stoklarımıza giriş...wraithesports.com
![]()
Ninjutso Sora Wireless Mouse
Kargoya teslim süresi: 1 iş günü Mouse ürünlerinde iade politikası: Dış ambalajı açılmış ürünlerde koşulsuz şartsız iade kabul edilmez. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
Artik eskidi G Pro Superlight. Sensoru bile yarisamiyor bu mouselarla.
Ninjutso Sora kucuk bir mouse. Eliniz eger orta/buyuk arasindaysa onu direkt eleyin. Onun disinda diger 2 mouse arasinda cok fark yok. Hosunuza gideni ve elinize daha cok uyani almaniz daha iyi olur.hocam attıklarından ben şunu alırdım dediğin hangisidir şahsen lamzu olan hem görsel hem hafiflik açısından daha uygun geldi ama sen hangisini tavsiye edersin
tam olarak orta bi elim var lamzu olanı alacağım sanırımNinjutso Sora kucuk bir mouse. Eliniz eger orta/buyuk arasindaysa onu direkt eleyin. Onun disinda diger 2 mouse arasinda cok fark yok. Hosunuza gideni ve elinize daha cok uyani almaniz daha iyi olur.
Lamzu Atlantis aldım memnunum 2. El olarak aldım sizde temiz bulursanız böyle alın![]()
Pulsar X2 Kablosuz Gaming Mouse - SİYAH
Ürün Açıklaması Rekabetçi Oyun için Tasarlandı Farenin kalbi, olağanüstü parametrelere sahip yenilikçi Pixart PAW3395 sensörüdür. Maksimum ivmesi 50G'de korunur ve maksimum izleme hızı 650 IPS'dir. İmleç hızı 50'den 26000 DPI'a kadar ayarlanabilir! Bu sayede sensörün elinizin hareketini...shop.connectgame.com.tr
![]()
Lamzu Atlantis Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Dış ambalajı açılmış ürünlerde koşulsuz şartsız iade kabul edilmez. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır. OG V2: Stoklarımıza giriş...wraithesports.com
![]()
Ninjutso Sora Wireless Mouse
Kargoya teslim süresi: 1 iş günü Mouse ürünlerinde iade politikası: Dış ambalajı açılmış ürünlerde koşulsuz şartsız iade kabul edilmez. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
Artik eskidi G Pro Superlight. Sensoru bile yarisamiyor bu mouselarla.
biraz baktım da sadece attığın sitede satılıyor değil mi hocamNinjutso Sora kucuk bir mouse. Eliniz eger orta/buyuk arasindaysa onu direkt eleyin. Onun disinda diger 2 mouse arasinda cok fark yok. Hosunuza gideni ve elinize daha cok uyani almaniz daha iyi olur.
Baska sitede gormedim ben ama belki satan vardir. Turkiyeye bu site getiriyor zaten.biraz baktım da sadece attığın sitede satılıyor değil mi hocam
mouse ve kulaklık ürünlerini ikinci elde pek sıcak bakmıyorum hocam ama sağolun içim rahatladı biraz kullanan biri açısındanLamzu Atlantis aldım memnunum 2. El olarak aldım sizde temiz bulursanız böyle alın