Çözüldü✓ Logitech G PRO Wireless alınır mı?

Reaksiyon skoru
61

Logitech G PRO Wireless almayı düşünüyorum yoğun olarak fps oyunları oynuyorum mouse tercihine önem gösteriyorum 2bin tl bandında en iyi kablosuz mouse önerilerinizi de beklerim. bir de bunun Logitech G PRO X Superlight versiyonu var arasındaki hissiyat farkı çok var mı​

Logitech G PRO Wireless almayı düşünüyorum yoğun olarak fps oyunları oynuyorum mouse tercihine önem gösteriyorum 2bin TL bandında en iyi kablosuz mouse önerilerinizi de beklerim. bir de bunun Logitech G PRO X Superlight versiyonu var arasındaki hissiyat farkı çok var mı​

hissiyat farkını bilmiyorum ama en iyi oyuncu mouse olarak g pro x superlıght diye duydum

hissiyat farkını bilmiyorum ama en iyi oyuncu mouse olarak g pro x superlıght diye duydum

evet çok fazla profosyonel oyuncular tarafından seçilen mouse olduğunu biliyorum aralarındaki 700tlye değecek mi bunu öğrenmek istiyorum düz modeli alsam pişman eder mi ki​

evet çok fazla profosyonel oyuncular tarafından seçilen mouse olduğunu biliyorum aralarındaki 700tlye değecek mi bunu öğrenmek istiyorum düz modeli alsam pişman eder mi ki​

G pro wirelless ı birkaç ay kullandım superlightıda bir kaç kere denedim arasında 700tl lik fark yok bence esporla ilgilenmiyorsan

Artik eskidi G Pro Superlight. Sensoru bile yarisamiyor bu mouselarla.

bende var ben memnunum hocam güzel ben geçen sene almıştım 2500 iken 1200 e düşmüştü satarım diye aldım kullanıyorum :D

hocam attıklarından ben şunu alırdım dediğin hangisidir şahsen lamzu olan hem görsel hem hafiflik açısından daha uygun geldi ama sen hangisini tavsiye edersin

hocam attıklarından ben şunu alırdım dediğin hangisidir şahsen lamzu olan hem görsel hem hafiflik açısından daha uygun geldi ama sen hangisini tavsiye edersin
Ninjutso Sora kucuk bir mouse. Eliniz eger orta/buyuk arasindaysa onu direkt eleyin. Onun disinda diger 2 mouse arasinda cok fark yok. Hosunuza gideni ve elinize daha cok uyani almaniz daha iyi olur.

Ninjutso Sora kucuk bir mouse. Eliniz eger orta/buyuk arasindaysa onu direkt eleyin. Onun disinda diger 2 mouse arasinda cok fark yok. Hosunuza gideni ve elinize daha cok uyani almaniz daha iyi olur.
tam olarak orta bi elim var lamzu olanı alacağım sanırım

Lamzu Atlantis aldım memnunum 2. El olarak aldım sizde temiz bulursanız böyle alın

biraz baktım da sadece attığın sitede satılıyor değil mi hocam

Geri