Faruk Altınışık
80+
- Reaksiyon skoru
- 78
Sizce?
Corsair mi? Logitech mi? ya da Razermi? diye sormadım logitech G Pro Wireless vs Razer Viper Ultimate Wireless dedim.Corsair dark core RGB pro (ikisi arasında çok fark etmez ama tercihim Corsair)
Bende corsairin tercihim olacağını ve razer veya logitech'de alsan ikiside üst düzey üsmüyecek mouselarCorsair mi? Logitech mi? ya da Razermi? diye sormadım logitech G Pro Wireless vs Razer Viper Ultimate Wireless dedim.
Hocam ikiside üzmeyecek ama ben size tercihinizi sormadım şurada yardım almaya çalışıyorum siz bana gelmişsiniz corsair tercih ederim ama ikiside üzmez diyorsunuz yani ikiside üzmez biliyorum ama ben üzermi diyede sormadım neyse teşekkür ederim.Bende corsairin tercihim olacağını ve razer veya logitech'de alsan ikiside üst düzey üsmüyecek mouselar
Corsair'in yeni mouseunun en az tepkime süresine sahip olduğunu biliyorsunuzdur umarım. Benim demek istediğim bu kadar yüksek bütçelere çıkıldığında farklı tercihlerde olabilir. İkisi arasında razer.Hocam ikiside üzmeyecek ama ben size tercihinizi sormadım şurada yardım almaya çalışıyorum siz bana gelmişsiniz Corsair tercih ederim ama ikiside üzmez diyorsunuz neyse teşekkür ederim.