DePiedraFurkaNN
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
- Bütçe
- 10000
Lütfen tecrübesi olan veya deneyimlemiş kişilerden de bilgi bekliyorum .
Nova pro dağa kaliteli benim görüşümLütfen tecrübesi olan veya deneyimlemiş kişilerden de bilgi bekliyorum .
Neden G Pro X 2 yi beğenmemiştiniz kalite olarak mı ? Görünüş olarak mı?Nova pro dağa kaliteli benim görüşüm
Logitech g pro x2 hiç beğenmedim elime geçti.
gittim Corsair hs-80 Max aldım.
arkadaşta nova pro serilerinden almayı planlıyoruz.
Logitech Amazon incele yorumları dediğimi anlarsın.
Tipi felan güzelde şarj güzel gidiyor padlari normal çok rahat değildi yazılım iyi değildi aldığımda.Neden G Pro X 2 yi beğenmemiştiniz kalite olarak mı ? Görünüş olarak mı?
11 kasım da artis nova pro için form açmışsınız ürünü aldınız galiba ne kadardır kullanıyorsunuz ? Kulaklığın 2025 e giriyoruz eski model olduğunu düşünüyorum yenisi çıkar diye beklemelimiyimnova pro kesinlikle.
SS Kulaklıkları eskimez hocam, sürekli tüm markaların S+ Kulaklıklarını kullandım hayatımda nova pro gibi kaliteli konforlu bir kulaklık kullanmadım bütçeniz çıkıyorsa mutlaka alın ama çıkmıyorsa nova 5 gibi modellere de bakabilirsiniz.11 kasım da artis nova pro için form açmışsınız ürünü aldınız galiba ne kadardır kullanıyorsunuz ? Kulaklığın 2025 e giriyoruz eski model olduğunu düşünüyorum yenisi çıkar diye beklemelimiyim
Nova Pro modeli artık eskidiğini düşünüyorum hala çok güçlü bir kulaklık buna bir şey diyemeyiz ama 2025 e giricez 2022 kulaklığı 3 yıl olucakSS Kulaklıkları eskimez hocam, sürekli tüm markaların S+ Kulaklıklarını kullandım hayatımda nova pro gibi kaliteli konforlu bir kulaklık kullanmadım bütçeniz çıkıyorsa mutlaka alın ama çıkmıyorsa nova 5 gibi modellere de bakabilirsiniz.