logitech g pro x kulaklık wireless mi

Yiğit Emre

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
477
aga bu kulaklık kablolumu kablosuz mu ya bilen yazabilir mi

bu kablosuz mu değil mi bazıları resimde kablo yok kablosuz diyo ama internnette wireless olarak arattım mı 2000 tl civarında çıkıyo ve de attığım linkte ve benze fiyatlarında kablosuz falan denmemiş
sonuç olarak sadece kablolumu yoksa kablosuz olarak da kullanılabiliyor mu sevgili gönül dostları:

Evet kablosuz.
Post automatically merged:

Kablolu da kullanılabiliyor.

Kablolu dikkat edin
Bağlantı kablolu ditor.
Kulaklık güsel berk rip kullanıyor

Evet kablosuz.
Post automatically merged:

Kablolu da kullanılabiliyor.
eminsiniz dimi kankam incelemelere bakıyorum ama kablosuz oduğuyla alakalı bişey dememişler senin söylendiğini bilidiğin bir inceleme varsa atarmısın

bu kablosuz mu değil mi bazıları resimde kablo yok kablosuz diyo ama internnette wireless olarak arattım mı 2000 TL civarında çıkıyo ve de attığım linkte ve benze fiyatlarında kablosuz falan denmemiş
sonuç olarak sadece kablolumu yoksa kablosuz olarak da kullanılabiliyor mu sevgili gönül dostları:
Attığın linkteki kablosuz değil

bu kablosuz mu değil mi bazıları resimde kablo yok kablosuz diyo ama internnette wireless olarak arattım mı 2000 TL civarında çıkıyo ve de attığım linkte ve benze fiyatlarında kablosuz falan denmemiş

@Doğukan Fidan

@Mert Özkaya

@Furkan Aslan

Geri