Prof ESL
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
ya kanka 18cm çok iyi oluyor ne ya
ya kanka 18cm çok iyi oluyor ne ya
Ne diyeyim la?ya kanka 18cm çok iyi oluyor ne ya
Usta elim 18 cm deNe diyeyim la?
Benimde 18 cm. Çok iyi oluyor.
evet, eskisi.
Şu an kullandığım mouse elimin içinde kayboluyor baksanıza https://imgyukle.com/i/5kbTebAHAHAHHAHAH olm
Hepsiburada üzerinden alıcam büyük ihtimal, ailem pek bilinmedik sitelerden almama izin vermiyor daG102 lightsync al, adeksstore üzerinden. Pişman olmazsın.
Lightsync al ama prodigy alma.Hepsiburada üzerinden alıcam büyük ihtimal, ailem pek bilinmedik sitelerden almama izin vermiyor da
Diğer arkadaşlar sıkıntı yok dedi ama? @crazyreign abi sen ne diyorsun, almayayım mı?Orta parmağın ucundan elim 16.5 santimetre.
Bana bile küçük geliyor G102.
Almanı asla önermem.
Ben almam yerinde olsam, fare çok güzel.Diğer arkadaşlar sıkıntı yok dedi ama? @crazyreign abi sen ne diyorsun, almayayım mı?
Pençe şeklinde tutuyorum ve fotoğrafını attığım mouse dan bir tık büyük olması benim için yeterli aslında. Ama yine rahat edemezsin diyorsan bu bütçede hangi mouse u önerirsin?Ben almam yerinde olsam, fare çok güzel.
Sensörü çok iyi fiyatına göre, yapısı da güzel.
Hafif, rahat, hassas tam bir FPS faresi.
Fakat cidden küçük, 19 cm muhtemelen 180 olan sen.
Evet sen, almanı önermem küçük gelir.
Ben de pençe şekilde tutuyorum.Pençe şeklinde tutuyorum ve fotoğrafını attığım mouse dan bir tık büyük olması benim için yeterli aslında. Ama yine rahat edemezsin diyorsan bu bütçede hangi mouse u önerirsin?