LordHasan
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Tam oturuyorAma rampage in verdiği
Parmaklarınız tuşlara tam olarak değiyor değilmi , yani uzun kalmıyor parmaklarınız
Tam oturuyorAma rampage in verdiği
Parmaklarınız tuşlara tam olarak değiyor değilmi , yani uzun kalmıyor parmaklarınız
bundaki sensör G102'den iyiBen de şunu sorayım Rampage mi daha kalitelidir Logitech mi?
Çünkü çoğu kişi küçük fln demiş
Servis için, malzeme kalitesi için g102 seçerdim ben olsam tabii seçim size kalmışbundaki sensör G102'den iyi
o konuda öyle ama kullanılan sensör farkı varPHYSICAL SPECS
- Height: 116.6 mm
- Width: 62.15 mm
- Depth: 38.2 mm
- Weight: 85 g, (mouse only)
- Cable Length: 2.1 m
Şöyle söyleyim elin çok büyük denecek kadar büyükse sana küçük kalır ama diğer ellerde oturuyorMesaj otomatik birleştirildi:
Servis için, malzeme kalitesi için g102 seçerdim ben olsam tabii seçim size kalmış
Elimi ölçüp geleyim11 cm uzunluk Yeterli değil gibi az önce telefonla ölçüm 16 çıktı elim
ben G102 aldım kullanıyorum ve küçük gelmiyor elime tam oturuyor ben beğendim herkese tavsiye ederimÇok kararsız kaldım o fiyata gamepower icarus ve rampage flare var sizce hangisi daha iyi . G102 nin küçük olduğu söyleniyor .
- NEDENİ İLE BELİRTİNİZ -
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alınır yazıp geçmeyin , nedenini söyleyin.
14.5cm bende tam oturuyor11 cm uzunluk Yeterli değil gibi az önce telefonla ölçüm 16 çıktı elim
Gidip bir mağazada deneme imkanın varsa orada beğen eline oluyorsa internetten siparişini verKorkuyorum ya
Beyaz çok güzel gözüküyor bence üstünde ARGB de güzel durur ama leke de hemen belli olur o yüzden seçimi sen yapNeyse alıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdide beyaz mı siyah mı