fptih
80+ Bronze
ne fanboyu olm logitech te çok iyi marka gamepower icarusa neden düşman olmuşlar onu soruyorumne kadar fanboyluk yaptın
ne fanboyu olm logitech te çok iyi marka gamepower icarusa neden düşman olmuşlar onu soruyorumne kadar fanboyluk yaptın
g213 klavyesi fiyatını haketmiyor 400 lira ve membran. Ayrıca gamepowerın her ürünü berbat değil f/p odaklı bir marka ben de zaten genel olarak dedim erken bozulabiliyorlar dedim. Ama bu fiyata logitech mouse almak varken niye china power alsın?şey hepsini denedin mi
ahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahag213 klavyesi fiyatını haketmiyor 400 lira ve membran. Ayrıca gamepowerın her ürünü berbat değil f/p odaklı bir marka ben de zaten genel olarak dedim erken bozulabiliyorlar dedim. Hem bu fiyata logitech mouse almak varken niye china power alsın?
Nerdeyse 3 yıldır g102 kullanıyorum sorunsuz çalışıyor. Arkadaşım gamepower devour aldı 6 ayda bozuldu. Kuzenim gamepower saber rgb aldı 9 ay sonra tuşları basmamaya başladı.ahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahahaha
helal sanaNerdeyse 3 yıldır g102 kullanıyorum sorunsuz çalışıyor. Arkadaşım gamepower devour aldı 6 ayda bozuldu.
Niye sorayım? Adam bu 2 mouse'ı kararlaştırmış artık. Eline uyumlu demek ki.g102 ilk modelinde sensor bozukmuş xDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mesaj otomatik birleştirildi:
onla alakası yok elinin şeklini bile sormamışsın
Ne düşmanı? Bir ürünü önermemek düşmanlık mı?ne fanboyu olm logitech te çok iyi marka gamepower icarusa neden düşman olmuşlar onu soruyorum
helalNiye sorayım? Adam bu 2 mouse'ı kararlaştırmış artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne düşmanı? Bir ürünü önermemek düşmanlık mı?