7500f ve rx 9070xt için monitör

Shooter_U

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,177
fps oynuyorum full hd yüksek hz mantıklı olur benim için sanırım 2k yada 4k için gerek yok hikayeli oyunları çok az oynuyorum gerekirse tv de (tcl 4k tv var) oynarım .

Cs go - bf - call of duty gibi oyunlar oynuyorum full hd 240hz filan işimi görürmü ? Öneri alabilirim

fps oynuyorum full hd yüksek hz mantıklı olur benim için sanırım 2k yada 4k için gerek yok hikayeli oyunları çok az oynuyorum gerekirse tv de (tcl 4k tv var) oynarım .

Cs go - bf - call of duty gibi oyunlar oynuyorum full hd 240hz filan işimi görürmü ? Öneri alabilirim
2k almanı öneririm full hd de darboğaz yapar. işlemci bi tık yetersiz

bu durum drop takılma filan mı yaratır ? 2k da 1080p oyun oynayınca kalite düşüyor diyorlar

bu durum drop takılma filan mı yaratır ? 2k da 1080p oyun oynayınca kalite düşüyor diyorlar
hocam 2k da 1080p oynamayacaksın zaten 2k erkan alıp oyunu da 2k ya alacaksın ki yük ekran kartına binsin

hikayeli oyunları 2k da oynarım eyv ama cs go açınca ekranı 1080p ayarlamam gerekmiyecek mi ? Yoksa cs yide 2k mı oynucam 🤣

hikayeli oyunları 2k da oynarım eyv ama cs go açınca ekranı 1080p ayarlamam gerekmiyecek mi ? Yoksa cs yide 2k mı oynucam 🤣
2k cs de oynarsın neden oynamayasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

full hd alıp hikayeli oyunlarda vsr açabilirsin belki

hocam gidipte 1080 p 240hz alıp 400fps almaktansa 2k 240 hz alıp 300 fps almak daha mantıklı

2k da cs oynanmaz diye bir kural yok bu sistemle bile 2k da 250 fps alabiliyorum ki sizinki ekran kartından dolayı daha iyi

2k monitör alalım ozaman varmı güzel iyi renk iyi performans veren model öneriniz ?

Ktc markasını çok öven var ne dersiniz ?

KTC 27'' H27T22C 180Hz 1ms (Hdmı+Displayport) 2560 x 1440 Freesync Fast IPS Flat Monitör

Son düzenleme:
@jombo sistemi aldım monitör lazım ne dersin 1080p vs 2k ? Önerin varmı

Geri