Yardım Logitech g102 - Öneri

Alınır.

iyi mouse çok yüksek ihtimal sorun yaşamazsın

zaten degerlendirmelerde guzel bir puan almıs fiyatına gore de guzel bir mouse alabilirsn
Post automatically merged:

"ikinci bilgisayarım için aldım. O bilgisayarda piyasa değeri 500 lira civarı olan bir mouse kullanıyorum ve ona göre karşılanştırdığımda. Plastik kalitesi yetersiz. Baş parmak için sol tarafta olan tuşların basma hissi güzel. Ana butonlar çok ses çıkarıyor ve geri tepkisi sert. ışıklandırma mükemmel. Tekerlek çok kötü."
kotu yorum yapanlardan birisi de bu :D adam 500 tllık mouse ile 170 tllık mouse u karsılastırıyor ...

zaten degerlendirmelerde guzel bir puan almıs fiyatına gore de guzel bir mouse alabilirsn
Post automatically merged:

"ikinci bilgisayarım için aldım. O bilgisayarda piyasa değeri 500 lira civarı olan bir mouse kullanıyorum ve ona göre karşılanştırdığımda. Plastik kalitesi yetersiz. Baş parmak için sol tarafta olan tuşların basma hissi güzel. Ana butonlar çok ses çıkarıyor ve geri tepkisi sert. ışıklandırma mükemmel. Tekerlek çok kötü."
kotu yorum yapanlardan birisi de bu :D adam 500 tllık mouse ile 170 tllık mouse u karsılastırıyor ...
Eli benim gibi büyük adamlar bunu alinca normal böyle yazması :)

elim büyük sayılır g102 kullanıyorum. gayet memnunum. ghub uygulaması ile efektler verilebiliyor, 2 tane makro atama yeri var gayet kaliteli mouse 8000 dpi ayarı var

Muhtemelen Logitechin giriş seviye ürününü razerın üst seviye ürünü deathadder v2 yle filan karşılaştırdı :D

Güzel mouse. Impact II de bakılabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,479
Üyeler
190,923
Son üye
Nurunalenur
Geri