Logitech G102 Prodigy vs Gamepower Ursa

Hangisi daha uzun ömürlü olur?

• Logitech G102

Oylar: 11 73.3%
  • Gamepower Ursa

Oylar: 4 26.7%

• Oy kullanan toplam üye
    15
Evet biraz da kullanmaya bağlı çok hor kullanan birisi değilim. Elim büyük G102 küçük gelme durumu var sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elim büyük, marka takıntılığı yapmak istemiyorum karşılaştırınca Ursa modeli daha kaliteli gözüküyor ve elime daha iyi oturacaksa almalı mıyım?
Evet alabilirsiniz gamepower fiyatına göre iyi ürünler üretiyor frisby tigoes gibi değil yani

Mesela Luna 7.1. Kulaklık hix rahat değil ve dip ses vardı. Gamepower Bane. Arkadaşımda vardı kısa bir süre sonra atlama yapmaya başladı. Ama klavyeleri güzel fena değil :).
Gamepower Bane ben de biraz baktığımda sorunlu bir model sanırım ama Ursa'dan yana pek şikayet görmedim gibi forumlarda vb.

Fingertip için normal de gelebilir küçükte. Denemeniz en iyisidir ama bu şartlarda biraz zor arkadaşınızda falab yoksa. Belki mouse öneri konum var bakabilirsin bırakacağım linkini.

Işte burada

Deneme imkanım yok maalesef, bakıyorum konunuza teşekkürler.

Rapoo markasını ilk defa duydum, fena durmuyorlar gibi ama hala bu iki model arasındayım G102 veya Ursa

Son düzenleme:
Deneme imkanım yok maalesef, bakıyorum konunuza teşekkürler.

Rapoo markasını ilk defa duydum, fena durmuyorlar gibi ama hala bu iki model arasındayım G102 veya Ursa
Belki Bloody T60 alabilirsin. Rapoo markası çok duyulmadı henüz TR de. Ama kaliteli bir marka.

Bu arada bilgisayarı ve fareyi sürekli yanımda taşıyacağım hafifliği de önemli bu açıdan ağır fareler almak istemiyorum.

Farenin agirlığı ne kadar etkiler ki :D. 1kg değil ya bu :D.
Orası öyle ama bilgisayarı, sarj adaptörünü ve ağır yapıda bir mouse çantaya koyduğumuzu düşünürsek işler zorlaşabilir uzun taşımalarda :D

Sanırım G102 alacağım, büyük ele sahip olmam bir sorun çıkarmaz umarım, alışma süreci kolay olur inşallah.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,287
Üyeler
184,135
Son üye
Mkbberat
Geri