Logitech g102'yi bırakamıyorum.

Gjea

80+
Reaksiyon skoru
94
Arkadaşlar çok çok uzun yıllar g300s kullandım sonrasında g102 ye geçtim. Eski ve sensörü kötü olduğu için yeni mouselere geçiyorum ama hiç bir şekilde alışamayıp geri dönüyorum. Zowie denedim glorious denedim razerin mouselerini denedim zamanında asus aldım en son geçen günlerde Ninjutso sora aldım. Sora yine elime diğerlerine göre oturan mouse oldu ama nolursa olsun oyunun o kritik noktalarında kötü sensörlü mouse ile daha iyi oynuyorum spray kontrolüm olsun movementler olsun diğer mouselerde bot gibi oynuyorum. Çözümü yok mu bu işin?

1-2 gün zaten o mouse ile oynarsan daha kötü oynaman normal. Bir mouse'a tam alışmak 1 haftadan uzun süreyi bulabiliyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Gjea
Bro sensör olarak değil de g300s nin yapısı çok değişik olduğu için diğer mouseler eline oturmuyor psikolojik olarak. 2 gene g300s kullandım rival 300s ye geçince alışmam 1 2 hafta sürmüştü

• Beğen
Reaksiyonlar: Gjea
1-2 gün zaten o mouse ile oynarsan daha kötü oynaman normal. Bir mouse'a tam alışmak 1 haftadan uzun süreyi bulabiliyor
Kanka g102 nin ayarlarını öğrenemedim bi türlü Debounce time si kaç o mousenin bilgin var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,007
Üyeler
191,025
Son üye
Selam4677
Geri