Neler Yeni

Logitech G203 Nasıldır

notburak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Burak Ertanır
Arkadaşlar iyi günler ben dün Logitech G203 sipariş ettim aranızda kullanan varsa fikirlerini alabilirmiyim İnca İMG 339 dan geçiyorum

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
Ben önceden G300S kullanıyordum, onun rahatlığını asla bulamadım bu farede. Şuan keşke G300S alsaydım diyorum ama eline oturursa çok güzel fare.

TyphoS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Serhat Öner Özkul
Tam bir fiyat / performans ürünü. Logitech ekipmanları genelde hep öyle ama bu ucuz ve güzel bir alternatif. Kendim ofisinde kullanıyorum, çevremde de kullananlar mevcut bir sıkıntısını duymadım. Herkes gayet memnun.

notburak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Burak Ertanır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben önceden G300S kullanıyordum, onun rahatlığını asla bulamadım bu farede. Şuan keşke G300S alsaydım diyorum ama eline oturursa çok güzel fare.
ben onu denedim elimin içinde kayboluyor bana göre değil bence g203 büyükmü peki?

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
  • Beğen
Reaksiyonlar: RefX

TamerKs

80+ Silver
Arkadaşlar iyi günler ben dün Logitech G203 sipariş ettim aranızda kullanan varsa fikirlerini alabilirmiyim İnca İMG 339 dan geçiyorum
sensörü eski ve ucuz diye biliyorum. hp omen 600 alabilirdin.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Millet kötü sensör olduğunu söylüyorlar fakat alınabilir olduğunu düşünüyorum.
Rahatlığı güzel fakat çok sorunlu bir fare bir sürü sorunu var.

lorddraq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
muhammed erkenez
Ben kullanıyorum güzel mouse, eli büyük olanlar için ideal sırf büyük diye ben A4 Tech X7 kullanıyordum, ondan bir tık küçük ama G300S kadar değil :) Bu mousea iki tane eksi puanım var ilki; kablosu örgülü olsa daha iyi olurdu, ikincisi; RGB modları keşke mouse hafızasına alabilsek hafızasında tek mod var o da dalgalı değişen renkler, modları değiştirmek isterseniz programı arka planda çalışır vaziyette olmalı o da sevmediğim bir şey:) Arka plana komple karşıyım, arka planda bir şey çalışmamalı :)

Sensei123

80+ Bronze
Katar pro varken asla alınmaz.g203 deki sensörün ismi bile belli değil. (Mercury olması gerek fakat Redditteki kullanıcılar içini açıp mercury olmadığını kanıtladı.)

notburak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Burak Ertanır
Katar pro varken asla alınmaz.g203 deki sensörün ismi bile belli değil. (Mercury olması gerek fakat Redditteki kullanıcılar içini açıp mercury olmadığını kanıtladı.)
mousem geldi ve sensörü gayet kaliteli bildiğin ekranım akıcılaştı 1000hz olduğu için mouse milim hareketi algılıyor hafiflik olarak mükemmel çok iyi flickler atılıyor ilk başta garip geliyor ama alıştım ben
Mesaj otomatik birleştirildi:

+olarak mouse çizikli geldi sinir oldum

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Hata yapmışsın o bütçede G203'den daha iyi mouselar var ben olsam tercih etmezdim

Top Bottom