ben onu denedim elimin içinde kayboluyor bana göre değil bence g203 büyükmü peki?Ben önceden G300S kullanıyordum, onun rahatlığını asla bulamadım bu farede. Şuan keşke G300S alsaydım diyorum ama eline oturursa çok güzel fare.
Bence aynı büyüklükte belki bir tık daha büyük.ben onu denedim elimin içinde kayboluyor bana göre değil bence g203 büyükmü peki?
sensörü eski ve ucuz diye biliyorum. hp omen 600 alabilirdin.Arkadaşlar iyi günler ben dün Logitech G203 sipariş ettim aranızda kullanan varsa fikirlerini alabilirmiyim İnca İMG 339 dan geçiyorum
Millet kötü sensör olduğunu söylüyorlar fakat alınabilir olduğunu düşünüyorum.Arkadaşlar iyi günler ben dün Logitech G203 sipariş ettim aranızda kullanan varsa fikirlerini alabilirmiyim İnca İMG 339 dan geçiyorum
Rahatlığı güzel fakat çok sorunlu bir fare bir sürü sorunu var.Ben önceden G300S kullanıyordum, onun rahatlığını asla bulamadım bu farede. Şuan keşke G300S alsaydım diyorum ama eline oturursa çok güzel fare.
Katar pro varken asla alınmaz.g203 deki sensörün ismi bile belli değil. (Mercury olması gerek fakat Redditteki kullanıcılar içini açıp mercury olmadığını kanıtladı.)Arkadaşlar iyi günler ben dün Logitech G203 sipariş ettim aranızda kullanan varsa fikirlerini alabilirmiyim İnca İMG 339 dan geçiyorum
G300s efsaneArkadaşlar iyi günler ben dün Logitech G203 sipariş ettim aranızda kullanan varsa fikirlerini alabilirmiyim İnca İMG 339 dan geçiyorum
mousem geldi ve sensörü gayet kaliteli bildiğin ekranım akıcılaştı 1000hz olduğu için mouse milim hareketi algılıyor hafiflik olarak mükemmel çok iyi flickler atılıyor ilk başta garip geliyor ama alıştım benKatar pro varken asla alınmaz.g203 deki sensörün ismi bile belli değil. (Mercury olması gerek fakat Redditteki kullanıcılar içini açıp mercury olmadığını kanıtladı.)
Hata yapmışsın o bütçede G203'den daha iyi mouselar var ben olsam tercih etmezdimArkadaşlar iyi günler ben dün Logitech G203 sipariş ettim aranızda kullanan varsa fikirlerini alabilirmiyim İnca İMG 339 dan geçiyorum