FB_Kaan_1907
80+
- Reaksiyon skoru
- 25
Logitech g213 prodigy membrane klavye alınır mı ? Fiyat = 400 tl ( daha ucuzu varsa link atarsanız sevinirim )
Bizzat kullanıyorum bu yaz 2. yılına giriyor. Hiçbir şekilde performansta düşüklük arıza vesaire yok. Mekanikler gibi gereksiz ses gürültüsü yok ve aydınlatması bana yeterli.Logitech g213 prodigy membrane klavye alınır mı ? Fiyat = 400 TL ( daha ucuzu varsa link atarsanız sevinirim )
Neresi sorunlu acaba?Alınmaz, sorunlu bir klavye. Ayrıca bu fiyata mekanik klavye daha iyi olur.
Yeni modellerinde tuş basmama gibi sorunlar yaşayan birçok kullanıcı var.Bizzat kullanıyorum bu yaz 2. yılına giriyor. Hiçbir şekilde performansta düşüklük arıza vesaire yok. Mekanikler gibi gereksiz ses gürültüsü yok ve aydınlatması bana yeterli.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Neresi sorunlu acaba?
bu fiyata alınacak mekanik klavyeden hayır gelmez ya k55 ya g213 tavsiyemdirAlınmaz, sorunlu bir klavye. Ayrıca bu fiyata mekanik klavye daha iyi olur.
Dostum gayette gelir. 200TL ye GameNote mekanik klavye bile sorunsuz. 400TL küçümsenecek bir para değil, güzel mekanik seçenekler var. Ayrıca klavye sorunlu.bu fiyata alınacak mekanik klavyeden hayır gelmez ya k55 ya g213 tavsiyemdir
Yeni modeller sorunlu, alınmaz.kullanan tanıdığım var alınır
Herhangi tamir vesaire desteği yok mu sorun yaşayan kullanıcılar için? Ben 2 yıl önce 2. el olarak almama rağmen en ufak bir sorunu dahi olmadı.Yeni modellerinde tuş basmama gibi sorunlar yaşayan birçok kullanıcı var.
kullanan tanıdığım var alınır
Bakın arkadaşlarım, yukarıda da açıkladım yeni modellerinde tuş basmama sorunu olduğunu göre göre adama niye öneriyorsunuz?bu fiyata alınacak mekanik klavyeden hayır gelmez ya k55 ya g213 tavsiyemdir
Yok, zaten sorunlu klavyeyi bile bile almak saçma. 2 yıl önceki çıkan modellerde sorun yoktu, artık çıkan modellerde var.Herhangi tamir vesaire desteği yok mu sorun yaşayan kullanıcılar için? Ben 2 yıl önce 2. el olarak almama rağmen en ufak bir sorunu dahi olmadı.