Deniz Akyüz
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
Arkadaşlar kendime sıfırdan bir sistem diziyorum. Acaba Logitech G213 nasıldır ?
Veya başka öneriniz var mı ?
İyi bir klavyeye benziyor. G105 kullanıcısı olarak uygun fiyata bulabilirsen al.Arkadaşlar kendime sıfırdan bir sistem diziyorum. Acaba Logitech G213 nasıldır ?
Gamepower pek güvenilir gelmiyor. Yay sesi falan var deniyor. Bir süre sonra bozuluyor deniyor. Pek güvenemiyorum o markayaMembran bir klavye o kadar para vermek bence saçma olur. Yakın fiyatlara GamePower Ogre bulabilirsiniz. Hem mekanik klavyeye geçmiş olursunuz.
Kullanan bir çok tanıdığım var sorun yaşamadılar ve neredeyse hepsi memnun. Yay sesi tüm mekanik klavyelerde olabilecek bir şey. Bence çok da sıkıntı etmemeniz gereken detaylar bunlar.Gamepower pek güvenilir gelmiyor. Yay sesi falan var deniyor. Bir süre sonra bozuluyor deniyor. Pek güvenemiyorum o markaya
Seceneklerimin arasinda olacakKullanan bir çok tanıdığım var sorun yaşamadılar ve neredeyse hepsi memnun. Yay sesi tüm mekanik klavyelerde olabilecek bir şey. Bence çok da sıkıntı etmemeniz gereken detaylar bunlar.
Bu klavye gayet iş görecektir. Red switchler kullanılıyor. Diğer mekaniklere göre daha sessiz.Arkadaşlar kendime sıfırdan bir sistem diziyorum. Acaba Logitech G213 nasıldır ?
300 Yi asamam be reis :/Bu klavye gayet iş görecektir. Red switchler kullanılıyor. Diğer mekaniklere göre daha sessiz.
O zaman kesinlikle bu.300 Yi asamam be reis :/