T.P.G.
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 38,685
180TL'ye yok.sence almalımıyım veya önerebileceğin başka bir kulaklık varmıydı
180TL'ye yok.sence almalımıyım veya önerebileceğin başka bir kulaklık varmıydı
herhangi bir tuş basmamazlık yapıyormu sert basınca basıyo gibiSana şunu al demeyeceğim. Ancak G213 kullanıyorum ve memnunum. Soruların var ise sorabilirsin.
400 olursa Drop Plus.350 TL'ye kadar başka bir kulaklık mı yoksa 180 TL'Ye HS35 mi?
Yani yok, sorun olursa Corsair Support'a yazın adamlar direkt değiştiriyor350 ye bile çıkamayabilirim maalesef. Başka varmıydı
Bende yapmadıherhangi bir tuş basmamazlık yapıyormu sert basınca basıyo gibi
benim numpaddeki 0 tuşunda yapıyor klavyeyi yeni aldım ama o tuşu pek kullanamadığım için boşverdimBende yapmadı
Bence Monster Pusat'ı Düşünebilirsin.Burdaki Hepsine Göre + Yönleri FazlaArkadaşlar bu 4 klavye arasından sizce hangisi. Labtop kullanmaktayım. harici klavye almaya karar verdim.
Philips Spk8614 Gökkuşağı Aydınlatmalı Mekanik Klavye Türkçe Gaming Klavye Profesyonel Klavye Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Philips Spk8614 Gökkuşağı Aydınlatmalı Mekanik Klavye Türkçe Gaming Klavye Profesyonel Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Gönlüm sanki bundan yana. Kullanan kişilleri de etiketlerseniz sevinirim. Hem oyun Hem iş için alacağım.
Logitech ile iletişime geçebilirsiniz. Garanti konusunda çok iyi Logitech. Hatta yayda sorun yoksa tuş bile gönderebilirbenim numpaddeki 0 tuşunda yapıyor klavyeyi yeni aldım ama o tuşu pek kullanamadığım için boşverdim
evi arabayı philipse basArkadaşlar bu 4 klavye arasından sizce hangisi. Labtop kullanmaktayım. harici klavye almaya karar verdim.
Philips Spk8614 Gökkuşağı Aydınlatmalı Mekanik Klavye Türkçe Gaming Klavye Profesyonel Klavye Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Philips Spk8614 Gökkuşağı Aydınlatmalı Mekanik Klavye Türkçe Gaming Klavye Profesyonel Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Gönlüm sanki bundan yana. Kullanan kişilleri de etiketlerseniz sevinirim. Hem oyun Hem iş için alacağım.