Logitech G213 vs Philips SPK8614 vs HyperX Alloy Core vs CM MK110

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
956
Arkadaşlar bu 4 klavye arasından sizce hangisi. Labtop kullanmaktayım. harici klavye almaya karar verdim.

Gönlüm sanki bundan yana. Kullanan kişilleri de etiketlerseniz sevinirim. Hem oyun Hem iş için alacağım.

Sana şunu al demeyeceğim. Ancak G213 kullanıyorum ve memnunum. Soruların var ise sorabilirsin.

Bende Razer Cynosa lite ile HyperX Alloy Core arasında kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mekanik istiyorsan philipsi al

Arkadaşlar bu 4 klavye arasından sizce hangisi. Labtop kullanmaktayım. harici klavye almaya karar verdim.

Gönlüm sanki bundan yana. Kullanan kişilleri de etiketlerseniz sevinirim. Hem oyun Hem iş için alacağım.
Bunu al geç, bende aldım gelince incelemesini yapacağım.

Redragon=FSP

Sana şunu al demeyeceğim. Ancak G213 kullanıyorum ve memnunum. Soruların var ise sorabilirsin.
Bilek desteği kalitesi nasıl birde -yönleri nelerdir bilgi verebilirmisin. Ayrıyeten Philips hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi arkadaşlar?

Bunu al geç, bende aldım gelince incelemesini yapacağım.

Redragon=FSP
bunu al derken

Bilek desteği kalitesi nasıl birde -yönleri nelerdir bilgi verebilirmisin. Ayrıyeten Philips hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi arkadaşlar?

bunu al derken
Öncelikle genel olarak memnunum. Sade bir tasarım arayanlar için gayet güzel bir tercih.
Bilek desteği konusunda uzunluğu gayet yeterli ancak çok çok fazla iz bıraktığını söyleyebilirim. Bu cidden çok kötü bir durum ve bu olay tuşlarda da var. Bilek desteğinin çıkmaması bana göre bir eksi.

Bende çok fazla sıkıntı çıkarmayan ancak olan sorunları söyleyeyim.
- R Shift tuşu diğer tuşlara göre az basıyor.
- Space tuşu bazen gıcırdıyor
- R Shift ve özellikle Enter tuşu çok sallanıyor.

Önerin için teşekkürler lakin bilek desteği önemli bir ayrıntı sürekli oyun oynamayacağım için ve ses tekerleği felan hoşuma gitti philips ten yanayım şahsen ama öneren ve kullanan denk gelmedim. Sana denk geldiğim çok iyi oldu. Kulaklık hakkında bir şey sormak isterim. Corsair HS35 Alacağım. 180 TL 2.elden 1 Aylık bir arkadaştan. Sıfırı 250-300 Genellikle video müzik arada bir oyun için önerebileceğin kulaklık nedir ?

SPK8614 kesinlikle.

• Beğen
Reaksiyonlar: ync_
Önerin için teşekkürler lakin bilek desteği önemli bir ayrıntı sürekli oyun oynamayacağım için ve ses tekerleği felan hoşuma gitti philips ten yanayım şahsen ama öneren ve kullanan denk gelmedim. Sana denk geldiğim çok iyi oldu. Kulaklık hakkında bir şey sormak isterim. Corsair HS35 Alacağım. 180 TL 2.elden 1 Aylık bir arkadaştan. Sıfırı 250-300 Genellikle video müzik arada bir oyun için önerebileceğin kulaklık nedir ?
HS35 var bende, kafaya tak çıkar yapmaktan kırıldı. Ama Corsair eskisini istemeden yenisini yolluyor bana :D.

• Beğen
Reaksiyonlar: ync_
Geri