Yardım Logitech G29 Direksiyon Seti Yedek Parça Nereden Bulabilirim?

Reaksiyon skoru
18
Merhaba logitech g29 direksiyon seti kullanıyorum. Sol vites kulakçığı bozuldu. cihazı açıp baktığımda içerisindeki switch arızalanmış. Bi çok yerde yedek parçasına baktım ancak bulamadım. Yedek parçasını bulabileceğim bir yer var mı? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Merhaba logitech g29 direksiyon seti kullanıyorum. Sol vites kulakçığı bozuldu. cihazı açıp baktığımda içerisindeki switch arızalanmış. Bi çok yerde yedek parçasına baktım ancak bulamadım. Yedek parçasını bulabileceğim bir yer var mı? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
logitech destek ile neden iletişime gecemdin

Penta Teknoloji Ürünleri Dağıtım Ticaret A.Ş.

Adres: Dudullu Organize Sanayi Bölgesi, 4. Cad. No:1 Ümraniye, 34775, İstanbul

Telefon: (850) 277 0 277

WhatsApp: (850) 277 0 277

Penta Teknoloji, Logitech'in Türkiye'deki tek yetkili distribütörüdür. Yedek parça desteği olabilir.

Penta Teknoloji Ürünleri Dağıtım Ticaret A.Ş.

Adres: Dudullu Organize Sanayi Bölgesi, 4. Cad. No:1 Ümraniye, 34775, İstanbul

Telefon: (850) 277 0 277

WhatsApp: (850) 277 0 277

Penta Teknoloji, Logitech'in Türkiye'deki tek yetkili distribütörüdür. Yedek parça desteği olabilir.
teşekkür ederim

Sahibinden'de G29 ilanlarında cihaz tamiri ilanları oluyor. Onlara elinde yedek parça olup olmadığını sorabilirsin. Ben G27'nin eksik bir parçasını o şekilde bulup almıştım.

Sahibinden'de G29 ilanlarında cihaz tamiri ilanları oluyor. Onlara elinde yedek parça olup olmadığını sorabilirsin. Ben G27'nin eksik bir parçasını o şekilde bulup almıştım.
onlara baktım hocam ama aradığım parçayı orada da bulamadım. teknik servisi de yok. garantisi de bittiği için hiç bir şey yapamıyorum küçük bir switch yüzünden cihaz kullanamıyorum. çok can sıkıcı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,600
Üyeler
183,144
Son üye
Deagle
Geri