İzlediğim videolarda böyle bir şeyle karşılaşmadım amaSistem diyor ki size; dönecek yerim kalmadı lütfen durur musun? Bu bir uyarı hocam. Ürün kendini koruyor![]()
Bende böyle bir şey yok sona gelirse tak ediyor geçiyor g920 kullanıyorum sistemleri aynı zatenMerhaba 1.5 hafta önce internet üzerinden Logitech G29 aldım üründe sanırsam bı kronik sorun var. Orijinali da böyle midir değil midir kullanıcılara ve bilgisi olan kişilere sormak istiyorum. Aşağıya video linkini bırakıyorum sizce cihaz sorunlu mu?
Video
İzlediğim videolarda böyle bir şeyle karşılaşmadım ama
Allahtan benimkinde yok beni deli ederdihttps://www.reddit.com/r/LogitechG/comments/nf6jhk/why_does_my_g29_make_this_noise_and_vibrates_when
Bu durum direksiyonun dönecek yeri olmadığı için daha fazla zorlanmamasını işaret ediyor.
Bende böyle bir şey yok sona gelirse tak ediyor geçiyor g920 kullanıyorum sistemleri aynı zaten
Yok bende seri seri hacı tak ediyor sadece sona geldiğinde burada sona gelmiyor yarım kesiyor zaten benimki tam dönüyorG920'de olmamasına şaşırdım. Bence vardır. Direksiyonun dönecek yeri kalmadığı noktaya doğru usul usul getirin, bakalım aynı uyarıyı yapacak mı?