FURKAN_ENES
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
Ucuza gamepower icarus buldum yada g300s alacağım sıfıra hangisini alayım hangisinin sensörü daha iyi
1 yıla yakındır ıcarus kullanıyom öncesinde delikli mouse gentle kullanıyodum onun hafifliğini ve konforunu vermiyor ama çok iyi baya bi sağlam önerilir ucuz bulduysan 200 lira civarlarında heralde şuanUcuza gamepower icarus buldum yada g300s alacağım sıfıra hangisini alayım hangisinin sensörü daha iyi
130₺ ye buldum diğeri de sıfırı daha pahalı ama bu iyi ise alacağım sorum hangisinin sensörü daha iyi onu bilsem o daha önemli benim için g300s in sensörü iyi o yüzden bu da iyi ise alacağım1 yıla yakındır ıcarus kullanıyom öncesinde delikli mouse gentle kullanıyodum onun hafifliğini ve konforunu vermiyor ama çok iyi baya bi sağlam önerilir ucuz bulduysan 200 lira civarlarında heralde şuan
G300S'de sorunlar var diye biliyorum.130₺ ye buldum diğeri de sıfırı daha pahalı ama bu iyi ise alacağım sorum hangisinin sensörü daha iyi onu bilsem o daha önemli benim için g300s in sensörü iyi o yüzden bu da iyi ise alacağım
Elin büyükse g300s alma130₺ ye buldum diğeri de sıfırı daha pahalı ama bu iyi ise alacağım sorum hangisinin sensörü daha iyi onu bilsem o daha önemli benim için g300s in sensörü iyi o yüzden bu da iyi ise alacağım
6 yıldır G300s kullanan arkadaşıma güvenerekten aldım neredeyse 1 yıl olucak gerek sensör gerek tuşları hafifliği vs tek kelimeyle mükemmel mouse ve mouse u MediaMarkt da indirimli bir şekilde aldım kesinlikle herkese tavsiyemdir (6 yıldır kullanan arkadaşımın ki daha yeni yeni ilk defa sorun çıkarttı ve tekrar aynısını almayı planlıyor)G300S'de sorunlar var diye biliyorum.
Gene de emin olmak için @Mert Özkaya
İyi dedin kral6 yıldır G300s kullanan arkadaşıma güvenerekten aldım neredeyse 1 yıl olucak gerek sensör gerek tuşları hafifliği vs tek kelimeyle mükemmel mouse ve mouse u MediaMarkt da indirimli bir şekilde aldım kesinlikle herkese tavsiyemdir (6 yıldır kullanan arkadaşımın ki daha yeni yeni ilk defa sorun çıkarttı ve tekrar aynısını almayı planlıyor)