Ryzhem
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Mağazaya gidip aldıysan iade edemezsin diye biliyorumMedi marktan aldım mağzadan
Mağazaya gidip aldıysan iade edemezsin diye biliyorumMedi marktan aldım mağzadan
Yazık olmuşİşte edemicem malesef
1600 küsür bişey vermiştimValla oyuncu mouse olarak kullanılmaz şahsen 3-4 sene önce hata edip almıştım pilli mouse ofis harici kullanılmaz bide 2k verdiysen ağır geçmiş olsun yapcak bir şey yok
Yine kullanırsın hatta yazılımı daha güzel canını sıkmaBu mouseyi kulanıyım mı yoksa başka mouse mı alsam
Bu kadar yüksek Hz kullanmak işlemciye gereksiz yük bindiriyor; 1K Hz'den sonrası pek de gerekli değil.Yıllarca int cafede bu mouseu kullandım. Güzel mousedur ama artık eskidi. Şimdi alacaksan en az 4k hz mouse al
Keşke forumu takip etseydin daha ucuza çok iyi ürünler alabiliyordun can sıkmaya gerek yok kullan gitsin artık1600 küsür bişey vermiştim
fps için 2k veya 4k idealBu kadar yüksek Hz kullanmak işlemciye gereksiz yük bindiriyor; 1K Hz'den sonrası pek de gerekli değil.
Zaten 1000 Hz, 1 ms tepki süresi demek. Bu değerin üstüne çıkmak, o tepkime süresini gözle fark edemeyeceğin için sana pratikte bir fayda sağlamaz. Ancak psikolojik olarak tatmin olmak isteyenler tercih edebilir.Keşke forumu takip etseydin daha ucuza çok iyi ürünler alabiliyordun can sıkmaya gerek yok kullan gitsin artık
Mesaj otomatik birleştirildi:
fps için 2k veya 4k ideal
8k Hz gereksiz olabilir ama 4k iyi benceBu kadar yüksek Hz kullanmak işlemciye gereksiz yük bindiriyor; 1K Hz'den sonrası pek de gerekli değil.