Logitech g305 aldım internette kötülüyorlar

Sqervz

80+
Reaksiyon skoru
16
G305 aldım çok araştırmadan nerdeyese hiç araştırmadım ne yapacam şimdi onun yerine vxe R1 atack sarck daha iyi deniliyor

Yıllarca int cafede bu mouseu kullandım. Güzel mousedur ama artık eskidi. Şimdi alacaksan en az 4k hz mouse al

fiyatına göre çöp oğlu çöp :D

G305 aldım çok araştırmadan nerdeyese hiç araştırmadım ne yapacam şimdi onun yerine vxe R1 atack sarck daha iyi deniliyor
Şuan kullanıyorum 1 sene oldu mouse tekerleği bozuldu aşşa yapıyom yukarı falan gidiyor bazen düzgün çalışıyor onun dışında sorun yok

hiç araştırmadım ne yapacam şimdi
Ee hocam o zaman üzülmeyeceksiniz akılsız başın cezasını bu sefer ayaklar değil cüzdan çekmiş :D
İade imkanınız varsa iade edin. O bütçede çok daha iyileri var. İade şansınız vs yoksa yapacak bir şey yok kullanın. İkinci elden ilan açın belki birine satabilirsiniz.

Ee hocam o zaman üzülmeyeceksiniz akılsız başın cezasını bu sefer ayaklar değil cüzdan çekmiş :D
İade imkanınız varsa iade edin. O bütçede çok daha iyileri var. İade şansınız vs yoksa yapacak bir şey yok kullanın. İkinci elden ilan açın belki birine satabilirsiniz.
1 yıl idare etsin değişirim artık

Fiyatı diğerlerine göre daha pahalı. Eski sensörü var. Almak istiyorsanız sizin tercihiniz.

Almışsınız ve denilen yapılanların bir önemi yok. Sorunsuz kullanıyorsanız hayırlı olsun. Bir sonraki satın alma aşamanızda konu açarsanız sizin için daha yararlı olacaktır. 🔥

Aldım artık yapacak bişey yok 1yıl idare etsin değişirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,988
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri