aynısı var hocam sorunuz varsa yardımcı olabilirim
ben bunu alacağım sizce nasıl hocam
600 de çok bence hocam, büyük ihtimal ben 300 TL'ye aldığım için 400 tl olsa bile fazla gelecek fiyatıNormali 600 hocam 120fazla verdim neden değmesin? 1Ms kablosuz beyaz mouse önerirmisin bu fiyata?
Nezaman 300e aldın hocam . Zamanında güzel indirim yakalamışsın ve almışsın normal fiyatının değmeyeceği anlamına gelmemesi için düz fiyat olarak 300e satılması gerek600 de çok bence hocam, büyük ihtimal ben 300 TL'ye aldığım için 400 TL olsa bile fazla gelecek fiyatı
o konuda haklısınız hocam hala ekonominin durumunu algılamakta ve kabullenmekte zorluk çekiyorum, 7 ay oluyor sanırım gerçi o zamanlarda da 400 tl ve üzerindeydi amazon ve mediamarktta 280 tl olmuştu ve kaçırmışım ertesi hafta 300 e çıkmıştı aldım direkt ondan sonrada fırladı zatenNezaman 300e aldın hocam . Zamanında güzel indirim yakalamışsın ve almışsın normal fiyatının değmeyeceği anlamına gelmemesi için düz fiyat olarak 300e satılması gerek
Doğrudur hocam 1 sene önce nerdeyse çoğu ürünün fiyatı yarı yarıyaydı. Hadi mouse kötü olsa değmez diyeceğim ama... Hayırlısı.o konuda haklısınız hocam hala ekonominin durumunu algılamakta ve kabullenmekte zorluk çekiyorum, 7 ay oluyor sanırım gerçi o zamanlarda da 400 TL ve üzerindeydi amazon ve mediamarktta 280 TL olmuştu ve kaçırmışım ertesi hafta 300 e çıkmıştı aldım direkt ondan sonrada fırladı zaten
mouse güzel bu arada cillop gibi hocam ama rengi atıyor alt kısımlardan özellikle bende ki mor olanı tuttuğum yerlerde açılma yaptı 2-3 ton ve parmağımın kavradığı yerlerde koyulaşma söz konusuDoğrudur hocam 1 sene önce nerdeyse çoğu ürünün fiyatı yarı yarıyaydı. Hadi mouse kötü olsa değmez diyeceğim ama... Hayırlısı.
Kaplama gibimsi şeyler var araştır mouseni yenileyebilirsin onlarlamouse güzel bu arada cillop gibi hocam ama rengi atıyor alt kısımlardan özellikle bende ki mor olanı tuttuğum yerlerde açılma yaptı 2-3 ton ve parmağımın kavradığı yerlerde koyulaşma söz konusu
aynen gördüm hocam wraith e sportsun ürünü var bi tane onu almayı planlıyorumKaplama gibimsi şeyler var araştır mouseni yenileyebilirsin onlarla
2 ay önce aldım aşırı memnunum valoda gümüşten çıkamıyodum şimdi dia oldum.Soyulma hiç olmadı olacağını da zannetmiyorum.Memnmusun? Nezaman aldın soyulma oldumu
Oww kesinlikle mouse etkisi dostum!!!2 ay önce aldım aşırı memnunum valoda gümüşten çıkamıyodum şimdi dia oldum.Soyulma hiç olmadı olacağını da zannetmiyorum.