Logitech G, League of Legends'ın yaratıcısı Riot Games ile yaptığı işbirliği kapsamında K/DA adını verdiği yeni ürün koleksiyonunu duyurdu.
Fiyat bakımından beyazdan 100tl fazla maximum ama diğer sitelerde kda fiyatı 1100 ve 2000 tl o yüzden sordum yoksa iade edip düz beyazıda alırımDiğer g305 lerden farkı yok sadece görsellik ve düz beyaz olanına yada herhangi bir rengine bakabilirsiniz
Şahsen 700 TL mouse'a vermem.
para sorun değilse alınır ama bu mouse bu kadar fazla etmez sadece onu söyle bilirmFiyat bakımından beyazdan 100tl fazla maximum ama diğer sitelerde kda fiyatı 1100 ve 2000 TL o yüzden sordum yoksa iade edip düz beyazıda alırım
Daha ucuza örneğin 300tl bandında kaliteli bir kablosuz mouse önerir misiniz?.Şahsen 700 TL mouse'a vermem.
İade edip 600e düz modelini mi alayım (100-200 önemli değil Total fiyatı yüksek oldugu iöin bunu tercih etmiştim)para sorun değilse alınır ama bu mouse bu kadar fazla etmez sadece onu söyle bilirm
Birde bu fiyatı karşılayan mouse önerseniz?para sorun değilse alınır ama bu mouse bu kadar fazla etmez sadece onu söyle bilirm
Teşekkür edrrim 100 200 önemli değil zaten.görüntü açısından gayet tatlı mouse hocam hayırlı olsun. Ederi 550 falan bu mouse'un siz ekstra görüntüye 150 TL falan verdiniz sadece.
Neden hocam türkiyede olmayan bir mouse diye biliyorum2000 yazdığına bakma dostum
Kablosuz arıyorumŞAHSİ GÖRÜŞÜM Glourius Model O
Sadece görsel farkı var diye iki bin liraya satamazlar ki. Mausun ederi normalde 500 küsürTeşekkür edrrim 100 200 önemli değil zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden hocam türkiyede olmayan bir mouse diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kablosuz arıyorum
TR'de satarlar. Normalde fiyatı aynı ürünlerin. Farklı renk olarak geçiyor.Sadece görsel farkı var diye iki bin liraya satamazlar ki. Mausun ederi normalde 500 küsür