arkadaşlar merhaba 350 TL'ye kadar mouse bakıyorum ve gözüme g402 çarptı bazı sitelerde windows 10la sorun çıkardığı yazıyordu sizce alınır mı Windows 10 kullanıyorum herhangi bir sorun yaratır mı bana yardımcı olursanız sevinirim
alınabilir güzel mousearkadaşlar merhaba 350 TL'ye kadar mouse bakıyorum ve gözüme g402 çarptı bazı sitelerde windows 10la sorun çıkardığı yazıyordu sizce alınır mı Windows 10 kullanıyorum herhangi bir sorun yaratır mı bana yardımcı olursanız sevinirim
Eved.G403 hero çook daha iyi
Logitech G403 HERO RGB Kablolu Siyah Gaming Mouse (910-005633)
Konfor için tasarlanan G403, ekstra kontrol için kauçuk kavrama yerlerine sahiptir.www.gaming.gen.tr
Ve dpi ayarlama kısmı sıkıntılı.RGB değil alınmaz
Yo var sitesinde yazıyor.RGB değil alınmaz
Eved.
kankalar benim elim büyük baya büyük mouse kullanabiliyorum 403 hero sanki daha küçük geldi banaLogitech G403 HERO RGB Kablolu Siyah Gaming Mouse (910-005633)
Konfor için tasarlanan G403, ekstra kontrol için kauçuk kavrama yerlerine sahiptir.www.gaming.gen.tr
Benim elim 20 cm, tutuş şeklim fingertip elime oturuyor.kankalar benim elim büyük baya büyük mouse kullanabiliyorum 403 hero sanki daha küçük geldi bana
Aynı elden almışız biz.Benim elim 20 cm, tutuş şeklim fingertip elime oturuyor.
kanka değerli yorumun için çok çok teşekkür ederim letgodan alsam adam sıfır diypr yurtdışından getirmiş 300 tl diypr sence ondan mı alayım yoksa trendyol hepsiburada gibi yerlerden mi oralarda 400 tl falan letgodan dedğim adam da kutuyu hiç açmamış ne dersin sen olsn ne yaparsın ama garanyisi yokmuş letgodakininLogitech G G402 Hyperion Fury Oyuncu Mouse Fiyatı
Logitech G G402 Hyperion Fury Oyuncu Mouse en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu ürünü yaklaşık 6 senedir kullanıyorum. Dış kaplamasında baş parmağın denk geldiği yer çok az soyuldu, bu 6 senenin sonunda daha yeni oldu. Tıklama hassasiyetinden memnunum ve kaydırma tepkimesi muhteşem. Windows 10 ile kullanıyorum ve problem yaşamadım ben. DPI ayarlama tuşlarına erişmek ve rekabetçi bir maç içerisinde hız ayarı yapmak önemliyse konumlandırması kolayca ulaşılabilir yerde. Silah değiştirip hızlıca DPI ayarını da değişebiliyorsunuz. Modeli hoşunuza gitmişse alın kullanın, pişman edecek bir ürün değil.