Neden?Şu an bu dönemde alınmaz.
O elime küçük geliyor, parmaklarım mousepad'e temas ediyor ve baya yavaşlatıyor.Bunu düşünebilirsiniz.![]()
Logitech G403 HERO RGB Kablolu Siyah Gaming Mouse (910-005633)
Konfor için tasarlanan G403, ekstra kontrol için kauçuk kavrama yerlerine sahiptir.www.gaming.gen.tr
Eski olması çok mühim değil. Bana sağladığı imkanlar önemli. Benim fikrim bu tabi.Alınmaz, çok eski bir mouse
Önerebileceğiniz buna benzer bir model var mı?2 sene kullandım. sıkıntı yaratmadı güzel ve kaliteli. FPS oyunları oynuyorsan ZOWİE den şaşma. Çok fark yaratıyor.
Sensörü hakkında doğru düzgün bir bilgi bulamadım ergonomik bir mouse istiyorsanız bunu önerebilirim hem kablosuz hem ergonomikEski olması çok mühim değil. Bana sağladığı imkanlar önemli. Benim fikrim bu tabi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önerebileceğiniz buna benzer bir model var mı?
Zowie EC2-B Csgo Edition aldım 2.El 400 TL'ye kutulu 22 AY Garantili hiç kullanılmamış. FPS oyunlarında benim ve çoğu arkadaşın önerisidir ZowieEski olması çok mühim değil. Bana sağladığı imkanlar önemli. Benim fikrim bu tabi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önerebileceğiniz buna benzer bir model var mı?
Sensörü hakkında doğru düzgün bir bilgi bulamadım ergonomik bir mouse istiyorsanız bunu önerebilirim hem kablosuz hem ergonomik
Hissi G502 ile aynı neredeyse
Alınmaz diyom ya
Razer mouse öneriyorsun?Alınmaz diyom ya