Neler Yeni

Logitech G402 Alınır mı?

PustiKafa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,536
New Marais'de Buzul Vermaak 88 Elemanı Dövüyor.
İsim
Emre Aygan

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Bunu düşünebilirsiniz.
Sensörü hakkında doğru düzgün bir bilgi bulamadım ergonomik bir mouse istiyorsanız bunu önerebilirim hem kablosuz hem ergonomik
Hissi G502 ile aynı neredeyse

2 yıldır G402 kullanıyorum ve memnunum.

Ben de diyorum neden 200-250₺ fiyatlı mouse yerine 400₺ lik ürünler atıyorlar 🤣 Fiyatlar çok artmış...
IMG_20210127_111957.jpg

ImPencıl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Umut Zorlu
Neden Razer kullanmak istemiyorsunuz? Bu bütçede güzel Razer veya Steelseries fareler de var. @Umutt06
Hocam kablosuz mouse tercih edilmiyor ki bende tecrübe ettim. Şimdiye kadar çok fazla Logitech ürünü kullandım ve memnun kaldım. Takıntım olmasıyla alakalı değil yani. Ayrıca ben mouseyi Palm Grip kullanıyorum. Elim orta boyun üstünde ve yan destekli olmayan ve yüksekliği az olan mouseleri rahatlıkla kullanamıyorum. Bu özelliklere göre tavsiyeniz varsa bakabilirim.

PustiKafa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,536
İsim
Emre Aygan
Hocam kablosuz mouse tercih edilmiyor ki bende tecrübe ettim. Şimdiye kadar çok fazla Logitech ürünü kullandım ve memnun kaldım. Takıntım olmasıyla alakalı değil yani. Ayrıca ben mouseyi Palm Grip kullanıyorum. Elim orta boyun üstünde ve yan destekli olmayan ve yüksekliği az olan mouseleri rahatlıkla kullanamıyorum. Bu özelliklere göre tavsiyeniz varsa bakabilirim.
Logitech G402 faresine çok yakın bir ergonomi ve piyasadaki en iyi sensörün birleşimi: https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...ik-kablolu-oyuncu-mouse-fiyati,648969866.html

ImPencıl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Umut Zorlu
2 yıldır G402 kullanıyorum ve memnunum.

Ben de diyorum neden 200-250₺ fiyatlı mouse yerine 400₺ lik ürünler atıyorlar 🤣 Fiyatlar çok artmış...
Alıntıyı görüntüle
Evet fiyatlar olabildiğince yüksek. G403 gibi mouselerde istemediğim tiplerden biri. Boyutu küçük ne yazikki.

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Kablosuzlarda gecikme gibi bir problem hiç yok onu dert etmeyin bende Rival 3 Wireless kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok
Fakat kablolu isterseniz en iyi sensöre sahip elinize en uygun mouse bu https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...ik-kablolu-oyuncu-mouse-fiyati,648969866.html

PustiKafa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,536
İsim
Emre Aygan
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Metehan Altınpolat
2 sene kullandım. sıkıntı yaratmadı güzel ve kaliteli. FPS oyunları oynuyorsan ZOWİE den şaşma. Çok fark yaratıyor.
Ciddi ciddi zowie fanboyları sinirlerimi çok fazla yıpratıyor. 3360 sensor kullanıyor. Bumu çok fark yaratıyor? V2, pulsefire fps pro, g pro wireless, aoc agm700 gibi bir ton üst seviye daha iyi mouselar varken bumu fark yaratıyor? Pardon özür dilerim yedek skatez veriyor zowie artık en iyi mouse olmaya hak kazandı(!)

Top Bottom