Yardım Logitech G403 Hero Çift Tıklama

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
11,900
Geçen sene geforce now davet et kazandan kazanmıştım. En son geçen hafta oyun oynadım şimdi deniyorum arada çift arada hiç tıklanmıyor. Kardeşimden şüpheleniyorum ama daha kalkmadı. Logitech'in aynı Msi gibi ServisPoint adı altında benzer bir TR yetkilisi var mı? Tam olarak nereye mail atacağımı anlamadım. Müşteri hizmetleri ile konuştum herhalde saatten dolayı mail yollayın dedi.

Son düzenleme:
hocam öncelikle uyduruk bi grafik çi.... şaka bi yana yetkili servis benden fiş istemişti garanti kapsamında olduğunu doğrulamak için

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bunu buldum doğru mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam öncelikle uyduruk bi grafik çi.... şaka bi yana yetkili servis benden fiş istemişti garanti kapsamında olduğunu doğrulamak için
Bana fiş vs gelmedi. Sadece elimde e posta ve tertemiz kutu var. E posta da hediye geldiğine dair.

Geçen sene geforce now davet et kazandan kazanmıştım. En son geçen hafta oyun oynadım şimdi deniyorum arada çift arada hiç tıklanmıyor. Kardeşimden şüpheleniyorum ama daha kalkmadı. Logitech'in aynı Msi gibi ServisPoint adı altında benzer bir TR yetkilisi var mı? Tam olarak nereye mail atacağımı anlamadım. Müşteri hizmetleri ile konuştum herhalde saatten dolayı mail yollayın dedi.
hocam konudan bağımsız ama nasıl elde etmistiniz mouseyi

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
hocam konudan bağımsız ama nasıl elde etmistiniz mouseyi
GeForce NOW'da her kullanıcının davet kodu vardı. Öyle instagrama, foruma falan yazmıştım hiçbir şey beklemiyordum ama 7. olmuştum. Şu an yok 1,5 yıl oldu

Geri