Logitech G403 Hero Gaming gen tr

Selman Karaa

80+ Gold
Reaksiyon skoru
8,261
Gaming gen tr haziran ayı boyunca her gün ucuza bir tane ürün çıkartıyor. Dün monitör vardı, bugün mouse. Logitech G403 Hero 399TL ye düştü. Sizce bu fiyata alınır mı? Güzel bir indirim mi yapmışlar?

• Beğen
Reaksiyonlar: -Yec
Alınır mı bilemem fakat onu aldığında eline geçene kadar daha güzel indirimler kaçırabilirsin şahsen gaming genden 19 mayısta aldığım monitör stoklarda olmasına rağmen hala elime geçmedi kargolanmıyor.

Alınır mı bilemem fakat onu aldığında eline geçene kadar daha güzel indirimler kaçırabilirsin şahsen gaming genden 19 mayısta aldığımda monitör stoklarda olmasına rağmen hala elime geçmedi kargolanmıyor.
Yanlış biliyorsun dostum.
Bu özel indirimlerde satılan ürünler aynı gün kargolanıyor. Mesela ben dün Hp monitör aldım dün kargolandı. Yani sipariş verdiğim gün kargolandı. Bu ürünlerde kargoya verme ve teslim süresi çok iyi. Ama senin baya zaman olmuş.

• Beğen
Yanlış biliyorsun dostum.
Bu özel indirimlerde satılan ürünler aynı gün kargolanıyor. Mesela ben dün Hp monitör aldım dün kargolandı. Yani sipariş verdiğim gün kargolandı. Bu ürünlerde kargoya verme ve teslim süresi çok iyi. Ama senin yinede baya zaman olmuş.
Özel indirimlere ayrıcalık yaptıklarını bilmiyordum pardon. Benim içinde aynı şey denmişti aynı gün kargolanır muhabbeti vardı ama durum böyle :/

Ben yıllardır Logitech mouse kullanıyorum ve hayla da kullanmaya devam ediyorum çokta memnunum fakat çok mu küçük acaba bu mouse benim elime ortalama 18-19 Cm falan çok küçük kalır mı?

Ben yıllardır Logitech mouse kullanıyorum ve hayla da kullanmaya devam ediyorum çokta memnunum fakat çok mu küçük acaba bu mouse benim elime ortalama 18-19 Cm falan çok küçük kalır mı?
Elin büyük ama mouse da hiç küçük durmuyor. Mouse sanki orta/büyük elli olanlar için.

• Beğen
Asus ROG'lara Bakabilirsin Beğenmessen Al şuanda Bu fiyata en iyisi Asus VE Logitech bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,619
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri