Öneri Logitech G403 hero mu Steelseries rival3 mü ?

Reaksiyon skoru
7
Merhabalar arkadaşlar mouse alacağım bütçem max 400 Gaminggentr de logitech g403 hero tam 400tl birde alternatif olarak 330tl ye Steelseries Rival 3 var hangisini almalıyım FPS oyunları oynuyorum özellikle cs go

Birde yeni bir konu açmayayım diye 2. sorumuda buraya yazıyorum max 400tl ye alınabilecek en iyi f/p mekanik klavye hangisi (Red switch olmalı)

G403 Hero daha iyi.

Fiyat farkı önemsiz ise G403 Hero daha iyi.

G403 daha iyidir.

Merhabalar arkadaşlar mouse alacağım bütçem max 400 Gaminggentr de logitech g403 hero tam 400tl birde alternatif olarak 330tl ye Steelseries Rival 3 var hangisini almalıyım FPS oyunları oynuyorum özellikle cs go

Birde yeni bir konu açmayayım diye 2. sorumuda buraya yazıyorum max 400tl ye alınabilecek en iyi f/p mekanik klavye hangisi (Red switch olmalı)
g403 bide klavye olarak gamepower klavyelere bakabilirsin bide monsterın bi klavyesi var ama o nasıl bilmiyorum

1 - Rival 3 insan olsaydı G403 Heroyla karşılaştırıldığı için gurur duyardı.
2 - Monster Pusat K3 Pro

Geri