RTX2070 Super
80+
- Reaksiyon skoru
- 84
Dostlar bu mouseyi almak istiyorum ama hiç bir yerde stokda yok sizin bildiginiz bir yer varmı?
Ciddi misiniz? Gerçekten Amzona bakmak aklıma gelmemişti hemen bakıyorum teşekkür ederim.Amazon tr'de vardi bir kac gun önce bitimi ?
Baktım fakat kablolu versiyonu var ve kablosuz olanı istiyorum ama teşekkürler.Amazon tr'de vardi bir kac gun önce bitimi ?
2. Alırım da yani ne kadar guvenebilirim ki?Türkiye'de yok ya 2.el alacaksın ya da yurtdışından.
Amazon.com: Logitech G403 Wireless Gaming Mouse with High Performance Gaming Sensor: Computers & Accessories
Buy Logitech G403 Wireless Gaming Mouse with High Performance Gaming Sensor: Gaming Mice - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchaseswww.amazon.com
Dediğim gibi sana kalmış ama bence farklı alternatiflere yönel çünkü o mouse eski ve muhtemel olarak artık üretilmediği için piyasada stoğu yok. Misal olarak o bütçe için ben alttaki mouse'u öneririm.2. Alırım da yani ne kadar guvenebilirim ki?
Hocam tasarımı hoşuma gitmedi birde bütçemi şimdi bir nedenden dolayı 600TL e düşürmek zorunda kaldım başka kablosuz mouse önerin varmı? RGB olursa iyi olur.Dediğim gibi sana kalmış ama bence farklı alternatiflere yönel çünkü o mouse eski ve muhtemel olarak artık üretilmediği için piyasada stoğu yok. Misal olarak o bütçe için ben alttaki mouse'u öneririm.
![]()
LOGITECH G903 Lightspeed Wireless Gaming Mouse
LOGITECH G903 Lightspeed Wireless Gaming Mouse fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
Hocam sizce 1 ay daha bekleyip Logitech G Pro Wireless almak mı mantıklı yoksa direk Rical 650 mı?O bütçeye altaaki mouse'u öneririm. Oun altında ki ise en ucuz RGB'li mouse, ki ben onu öneririm çünkü daha dolu ve iyi özelliklere sahip.
ASUS Rog Gladius Ii Wireless ve Bluetooth, 16000 Dpi Sensor, Aura Sync Rgb, Optik Oyuncu Fare : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS Rog Gladius Ii Wireless ve Bluetooth, 16000 Dpi Sensor, Aura Sync Rgb, Optik Oyuncu Fare : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trSteelSeries Rival 650 Wireless- Quantum Kablosuz Gaming Mouse - Çift Optik Sensör - Ayarlanabilir Ağırlık Sistemi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
SteelSeries Rival 650 Wireless- Quantum Kablosuz Gaming Mouse - Çift Optik Sensör - Ayarlanabilir Ağırlık Sistemi : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Hocam sizce 1 ay daha bekleyip Logitech G Pro Wireless almak mı mantıklı yoksa direk Rical 650 mı?