Neler Yeni

Çözüldü✓ Logitech g413 klavye alınır mı ?

nidawe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Doğan Recep
Bütçe
3000
başlıkta yazan klavyeyi almayı düşünüyorum önerir misiniz ?

crabman

80+ Bronze

nidawe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Doğan Recep
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben kullanıyorum ve memnunum ama forumlarda çoğu yerde herkes yerin dibine gömmüş. nedenini anlamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

g413 se tkl kullanıyorum
niye kötülüyorlar yarın almayı düşünüyorum

crabman

80+ Bronze
niye kötülüyorlar yarın almayı düşünüyorum
bir technopat forumunda birisinin yazığı G413 se tkl incelemesini gördüm o kadar yerin dibine gömmüş ki.

bir technopat forumunda birisinin yazığı G413 se tkl incelemesini gördüm o kadar yerin dibine gömmüş ki.

bu incelemeyi ne kafayla yazdı bu arkadaş hiç de fikrim yok ama biraz saçmalamış.

nidawe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Doğan Recep
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bu klavyede sadece brown switch mi var ben red switch olanını almayı düşünüyorum

crabman

80+ Bronze
bu klavyede sadece brown switch mi var ben red switch olanını almayı düşünüyorum
evet sadece brown var. bildiğim kadarı ile

Bende var suan da bir yıl oldu kullanalı metal gövde olduğundan ara sıra elektrik çarpıyor baska hiçbir sorun görmedim tavsiye ederim
dostum bence elektrik çarpması normal değil beni hiç çarpmadı

Tive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Orhan
evet sadece brown var. bildiğim kadarı ile

dostum bence elektrik çarpması normal değil beni hiç çarpmadı
biliyorum ancak aktif kullandığımdan başka klavyem de olmadığından bir türlü gönderemedim garantiye

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Semih
Klavye güzel tavsiye ederim, yerin dibine gömmelerinin sebebi eski nesil g413 ile karıştırılıyor olması; eskilerinde romer g switch var ve gerçekten kötü. Yeni olanlarda long hua tacticle brown switch var kullanım ve hissiyatı gayet iyi (Yeniler Beyaz Aydınlatmalılar, Eskiler Kırmızı veya Mavi Aydınlatmalı anlamanın en kolay yolu). Ayrıca elektirik çarpması normal değil tehlike vermeden ilgilenmenizi öneririm.

nidawe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Doğan Recep
Klavye güzel tavsiye ederim, yerin dibine gömmelerinin sebebi eski nesil g413 ile karıştırılıyor olması; eskilerinde romer g switch var ve gerçekten kötü. Yeni olanlarda long hua tacticle brown switch var kullanım ve hissiyatı gayet iyi (Yeniler Beyaz Aydınlatmalılar, Eskiler Kırmızı veya Mavi Aydınlatmalı anlamanın en kolay yolu). Ayrıca elektirik çarpması normal değil tehlike vermeden ilgilenmenizi öneririm.
red switch olan modeli yok mu hocam bilginiz var mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Semih
Alıcaksanız "G413 SE" "G413 SE TKL" modelini alın red switch yok hepsi kahverengi
amazonda sık sık fiyatı 1700 1800 bandında indiriyor denk gelirseniz daha iyi olur

ASUS ROG Strix Scope RX Red Switch modeli iyi mi ?
brown switch çok önermiyorlar da
Kullanmadığım için bir şey demek haddime değil, youtube videolarından bakabilirsiniz detaylı olarak. Hocam kırmızı kullanan mavi önermez, yeşil kullanan kahverengi önermez vs vs, mekanik klavyede kişinin ne istediğine göre switch tercih edilmeli. Sizin isteğinizi hangi switch karşılıyor o önemli. Daha çok markaya da bakın derim

Top Bottom