ben kullanıyorum ve memnunum ama forumlarda çoğu yerde herkes yerin dibine gömmüş. nedenini anlamadım.başlıkta yazan klavyeyi almayı düşünüyorum önerir misiniz ?
g413 se tkl kullanıyorumbaşlıkta yazan klavyeyi almayı düşünüyorum önerir misiniz ?
niye kötülüyorlar yarın almayı düşünüyorumben kullanıyorum ve memnunum ama forumlarda çoğu yerde herkes yerin dibine gömmüş. nedenini anlamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
g413 se tkl kullanıyorum
bir technopat forumunda birisinin yazığı G413 se tkl incelemesini gördüm o kadar yerin dibine gömmüş ki.niye kötülüyorlar yarın almayı düşünüyorum
bu incelemeyi ne kafayla yazdı bu arkadaş hiç de fikrim yok ama biraz saçmalamış.bir technopat forumunda birisinin yazığı G413 se tkl incelemesini gördüm o kadar yerin dibine gömmüş ki.
İnceleme: G413 SE TKL inceleme
Merhaba. Daha bugün elime geçen G413 SE TKL klavyeyi sizlerle beraber inceleyeceğim. Şu anda bu makaleyi yazarken G413 SE TKL kullanıyorum. Öncelikle klavye sırf marka olduğu için 1750 TL ve bence çok gereksiz pahalı. Bu fiyata daha iyi klavyeler varken bunu almak saçma. Ederi Max 1.000 TL...www.technopat.net
bu klavyede sadece brown switch mi var ben red switch olanını almayı düşünüyorumbir technopat forumunda birisinin yazığı G413 se tkl incelemesini gördüm o kadar yerin dibine gömmüş ki.
İnceleme: G413 SE TKL inceleme
Merhaba. Daha bugün elime geçen G413 SE TKL klavyeyi sizlerle beraber inceleyeceğim. Şu anda bu makaleyi yazarken G413 SE TKL kullanıyorum. Öncelikle klavye sırf marka olduğu için 1750 TL ve bence çok gereksiz pahalı. Bu fiyata daha iyi klavyeler varken bunu almak saçma. Ederi Max 1.000 TL...www.technopat.net
Bende var suan da bir yıl oldu kullanalı metal gövde olduğundan ara sıra elektrik çarpıyor baska hiçbir sorun görmedim tavsiye ederimniye kötülüyorlar yarın almayı düşünüyorum
evet sadece brown var. bildiğim kadarı ilebu klavyede sadece brown switch mi var ben red switch olanını almayı düşünüyorum
dostum bence elektrik çarpması normal değil beni hiç çarpmadıBende var suan da bir yıl oldu kullanalı metal gövde olduğundan ara sıra elektrik çarpıyor baska hiçbir sorun görmedim tavsiye ederim
biliyorum ancak aktif kullandığımdan başka klavyem de olmadığından bir türlü gönderemedim garantiyeevet sadece brown var. bildiğim kadarı ile
Mesaj otomatik birleştirildi:
dostum bence elektrik çarpması normal değil beni hiç çarpmadı
red switch olan modeli yok mu hocam bilginiz var mı ?Klavye güzel tavsiye ederim, yerin dibine gömmelerinin sebebi eski nesil g413 ile karıştırılıyor olması; eskilerinde romer g switch var ve gerçekten kötü. Yeni olanlarda long hua tacticle brown switch var kullanım ve hissiyatı gayet iyi (Yeniler Beyaz Aydınlatmalılar, Eskiler Kırmızı veya Mavi Aydınlatmalı anlamanın en kolay yolu). Ayrıca elektirik çarpması normal değil tehlike vermeden ilgilenmenizi öneririm.
red switch olan modeli yok mu hocam bilginiz var mı ?
amazonda sık sık fiyatı 1700 1800 bandında indiriyor denk gelirseniz daha iyi olurAlıcaksanız "G413 SE" "G413 SE TKL" modelini alın red switch yok hepsi kahverengi
Kullanmadığım için bir şey demek haddime değil, youtube videolarından bakabilirsiniz detaylı olarak. Hocam kırmızı kullanan mavi önermez, yeşil kullanan kahverengi önermez vs vs, mekanik klavyede kişinin ne istediğine göre switch tercih edilmeli. Sizin isteğinizi hangi switch karşılıyor o önemli. Daha çok markaya da bakın derimASUS ROG Strix Scope RX Red Switch modeli iyi mi ?
brown switch çok önermiyorlar da