Xxkuferdexx
80+
- Reaksiyon skoru
- 126
Arkadaşlar hyper x cloud2 den geçeceğim
NOT:önerileri sadece vatan üzerinden yapılırsa sevinirim
Alınmaz berbat onun yerine git razer blackshark v2x alArkadaşlar hyper x cloud2 den geçeceğim
Alınmaz berbat onun yerine git razer blackshark v2x al
Hocam Razer fiyati cok artti o yuzden biraz uzak duruyorumBen kendim kullaniyorum suanda 6 aydir kullaniyorum benim icin gayet yeterli bir kulaklik muzik oyun agir fps oynamadigim icin FPS deki performansi hakkinda bir sey diyemem ama cloud 2 den daha dusuk performans verecektir fps oyunlarinda ayak sesi duymada vs. Ama zariflik saglamlik ve agirlik olarak cok guzel bir kulaklik harici bir mikrofon kullandigim icin mikrofonu ile isim olmuyor bir sorun varsa cevaplayabilirim.
Blackshark v2x inatla vatandan istediğiniz için o fiyatHocam Razer fiyati cok artti o yuzden biraz uzak duruyorum
Hocam oyun onceligim var
Blackshark v2x inatla vatandan istediğiniz için o fiyat
G435 asla alınmaz
Blackshark v2x inatla vatandan istediğiniz için o fiyat
G435 asla alınmaz
forum.donanimarsivi.com
dostum rica etsem bu konuyu okurmusunBlackshark v2x inatla vatandan istediğiniz için o fiyat
G435 asla alınmaz
İkinci el aldığın içinYardım - Vatan Hyper X cloud 2 Yardım
Merhaba dostlar suan anın sıcaklıgı ile yazıyorum ve çözüm önerinizi bekliyorum LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN Öncelikle en baştan başlıyım ve olayın en başına yönlendirim https://forum.donanimarsivi.com/konu/hyper-x-cloud-2-garanti-sorusu-cevap-bekliyorum.709775/ Bu konuyu açtım. ve özetlelersem...forum.donanimarsivi.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dostum rica etsem bu konuyu okurmusun