Densyyy
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4
- İsim
- Yiğit Deniz
Yeni kulaklık almayı düşünüyorum iki kulaklık arasında kaldım g pro x kablolu ve g435
g pro daha iyi diye biliyorum ama fiyatı dahada pahalı ve önceliğim kablosuz olması g435 tasarımı çok hoşuma gitti ama mikrofonu ve oyun performansı hakkında bi bilgim yok sizce alınır mı yada farklı kablosuz kulaklık önerileriniz varmıdır
www.trendyol.com
www.trendyol.com
g pro daha iyi diye biliyorum ama fiyatı dahada pahalı ve önceliğim kablosuz olması g435 tasarımı çok hoşuma gitti ama mikrofonu ve oyun performansı hakkında bi bilgim yok sizce alınır mı yada farklı kablosuz kulaklık önerileriniz varmıdır

logitech G G435 Lightspeed Kablosuz Siyah Oyuncu Kulaklığı - 981-001050 - Fiyatı, Yorumları
logitech G G435 Lightspeed Kablosuz Siyah Oyuncu Kulaklığı - 981-001050 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

logitech G Pro X Se Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık (981-001470) - Fiyatı, Yorumları
logitech G Pro X Se Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık (981-001470) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.