🔥İndirim Logitech G512 Carbon 2939 TL !

sizce kaç kişi fps oyunu oynarken 8kda klavyeyi kullanabilir peki
Sol elinde 5 tane parmağı olan herkes kullanabilir. Bu forumda sıcak fırsat konusuna herhangi bir başlık açıp iyi kötü bir ürün paylaşan kişiler neden paylaştığı ürünün yılmaz savunucusu olma gereksinimi duyuyor çok garip valla. 2018 yılında çıkmış klavyeye 2900tl verilmez daha yeni daha iyi özellikli daha teknolojik klavyeler var piyasada çok daha ucuza yazdım diye ben neden sana 10 saat kendimi açıklamak zorunda kalıyorum?

Güzel klavye 4-5 yıll kulandım hala duruyor bende g pro kullanıyorum şu an yazı hissiyatı vs kutu doluluğu güzel dış kasası uçaklardaki carbon malzemeden bu yüzden ağır baya bendeki versiyonunda süngerli çok güzel rahat bi kol desteği var bunda var mı bilmiyorum kullanmama nedenimde çift basma sorunu olmasıydı bazı duşlar hiç basmıyor bazıları çift basıyor bide büyük geliyordu ama geçen çıksrtıp denedim ve çift basmadı biraz huysuz
sizde ki de gx brown switchli olan versiyonu muydu?

Bir zamanlar mağazada deneyip alacağım klavyeydi. Sonra araştırdığımda sürekli şikayet almıştı. Kronik çift basma sorunları vs. Vazgeçmiştim. Dokunuş hissiyatı güzel ama uzun vade de almazdım ben.

Son düzenleme:
Sol elinde 5 tane parmağı olan herkes kullanabilir. Bu forumda sıcak fırsat konusuna herhangi bir başlık açıp iyi kötü bir ürün paylaşan kişiler neden paylaştığı ürünün yılmaz savunucusu olma gereksinimi duyuyor çok garip valla. 2018 yılında çıkmış klavyeye 2900tl verilmez daha yeni daha iyi özellikli daha teknolojik klavyeler var piyasada çok daha ucuza yazdım diye ben neden sana 10 kendimi açıklamak zorunda kalıyorum?
işlemcisi iyi olmayanlar kullanır drop yiye yiye oynar artık. profosyenel anlamda oynamayan insanların çoğu 1000-2000hzde kullanır. Benim amacım ürünü savunmak veya sizin attığınız ürünü kötülemek değil sadece indirim olduğunu paylaştım o kadar sadece konuyu hiç okumadan direkt yazmışsınız gibi geldi çünkü ben zaten konuyu açtığm mesajda bu fiyata daha iyi tercihler olabiliceğini yazmışım

Bir zamanlar mağazada deneyip alacağım klavyeydi. Sonra araştırdığımda sürekli şikayet almıştı. Kronik çift basma sorunları vs. Vazgeçmiştim. Dokunuş hissiyatı güzel ama uzun vadede almazdım ben.
bu çift tıklama sorunu eski mekanik klavyelerin çoğunda geçiyo ya şikayetler arasında mesela razer blackwidow v3 tkl içinde diyenler oluyodu

bu çift tıklama sorunu eski mekanik klavyelerin çoğunda geçiyo ya şikayetler arasında mesela razer blackwidow v3 tkl içinde diyenler oluyodu
Evet ama Logitech'e göre daha düşük çift basma oranı var Razer'de. Uzun vadeli için aldım. Genelde Razer klavye kullananların hep uzun yıllar kullandıklarını gördüm. Razer ürünlerin de bu yönünü seviyorum. İkinci el teşhir ürün almıştım ucuz fiyattan. Sonra çift basma sorunu vardı, garantiye gönderdim. Sıfır ürün gönderdiler. 2 yılı geçti memnunum. Aynı şekilde mouse de 3 yıldır devam.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

500 TL ye aldığım zaman güzeldi. 3000tl çok daha kullanışlı ürün alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,082
Üyeler
184,103
Son üye
HogRider46
Geri