- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 17,089
bunun 733 den ne farkı var
Ses kalitesi farkı da var ufak tefek rtingsten bakabilirsinizDaha hafif + daha uzun pil ömrü
Işıklandırması yok
bunun 733 den ne farkı var
Ses kalitesi farkı da var ufak tefek rtingsten bakabilirsinizDaha hafif + daha uzun pil ömrü
Bence kablosuz al sonra pişman olma kablo sıkıntıV2 x değil sadece v2 yi merak ediyorum. Çok övülen bir kulaklık çünkü.
Bence gitmez ama yine de siz bilirsiniz.al sata gider miss
gitmez hocam emin olal sata gider miss
300 TL karla satılır küçümsemeyin parayıgitmez hocam emin ol
Tek program yüklemeden ses seviyesi beni tatmin etti. Bu kadar şikayetçi olduğunuza göre ya sizinkinde sorun var ya da sizin sağır olmaya çalışmak gibi bi derdiniz var.ALMANIZI ÖNERMİYORUM. Ben aldım pişman oldum. Ses seviyesi aşırı düşük (emin olun bütün herkese göre böyledir. bir sürü kişiye denettirdim hepsi aynısını dedi). Logitech G Hub'ın ekolayzer ayar kısmını pek beğenmedim. Kulaklığın sesini yükseltmek için 2 tane uygulama indirip, o uygulama içinde sesini yükselttikten sonra ekolayzer ayarını adam akıllı uğraşıp yapmazsanız cidden kötü kulaklık (o 2 uygulamadan ayar yaparsanız logitech ghub bi işe yaramıyor, deactive oluyor). Anlamadığım kısım James Donkey 710'un mikrofon kalitesi nasıl 1600 TL lik logitech g535 in mikrofonundan iyi oluyor
Kulaklık gayet tatmin edici ayrıca insan sağlığı düşünülerek ayarlanmış baş ağrıtmıyor program ile ayar yapınca ses yükseliyor ve çok baş ağrıtıyor ben 34 yaşındayım gümbür gümbür müzik dinleyen 20 li yaşlar da gençleri görüyorum KBB den çıkmıyorlar.ALMANIZI ÖNERMİYORUM. Ben aldım pişman oldum. Ses seviyesi aşırı düşük (emin olun bütün herkese göre böyledir. bir sürü kişiye denettirdim hepsi aynısını dedi). Logitech G Hub'ın ekolayzer ayar kısmını pek beğenmedim. Kulaklığın sesini yükseltmek için 2 tane uygulama indirip, o uygulama içinde sesini yükselttikten sonra ekolayzer ayarını adam akıllı uğraşıp yapmazsanız cidden kötü kulaklık (o 2 uygulamadan ayar yaparsanız logitech ghub bi işe yaramıyor, deactive oluyor). Anlamadığım kısım James Donkey 710'un mikrofon kalitesi nasıl 1600 TL lik logitech g535 in mikrofonundan iyi oluyor
emin olun yüksek sesle müzik dinlemeyi seven biri değilimdir. Fakat ya dediğiniz gibi benim kulaklıkta sorun var ses cidden az geliyorKulaklık gayet tatmin edici ayrıca insan sağlığı düşünülerek ayarlanmış baş ağrıtmıyor program ile ayar yapınca ses yükseliyor ve çok baş ağrıtıyor ben 34 yaşındayım gümbür gümbür müzik dinleyen 20 li yaşlar da gençleri görüyorum KBB den çıkmıyorlar.
Ben memnun kaldım. Millet ne bekliyor anlamıyorum. Kulaklık ne kadar ses verir yada verebilir. Arkadaşım da steelseries arctis 9 wireless var çok fark yok.Tek program yüklemeden ses seviyesi beni tatmin etti. Bu kadar şikayetçi olduğunuza göre ya sizinkinde sorun var ya da sizin sağır olmaya çalışmak gibi bi derdiniz var.