❌İndirim Bitti! Logitech G535 LIGHTSPEED 1.599TL

Ürün geldi ama TV ile pairleyemedim bir türlü :D

ALMANIZI ÖNERMİYORUM. Ben aldım pişman oldum. Ses seviyesi aşırı düşük (emin olun bütün herkese göre böyledir. bir sürü kişiye denettirdim hepsi aynısını dedi). Logitech G Hub'ın ekolayzer ayar kısmını pek beğenmedim. Kulaklığın sesini yükseltmek için 2 tane uygulama indirip, o uygulama içinde sesini yükselttikten sonra ekolayzer ayarını adam akıllı uğraşıp yapmazsanız cidden kötü kulaklık (o 2 uygulamadan ayar yaparsanız logitech ghub bi işe yaramıyor, deactive oluyor). Anlamadığım kısım James Donkey 710'un mikrofon kalitesi nasıl 1600 tl lik logitech g535 in mikrofonundan iyi oluyor

ALMANIZI ÖNERMİYORUM. Ben aldım pişman oldum. Ses seviyesi aşırı düşük (emin olun bütün herkese göre böyledir. bir sürü kişiye denettirdim hepsi aynısını dedi). Logitech G Hub'ın ekolayzer ayar kısmını pek beğenmedim. Kulaklığın sesini yükseltmek için 2 tane uygulama indirip, o uygulama içinde sesini yükselttikten sonra ekolayzer ayarını adam akıllı uğraşıp yapmazsanız cidden kötü kulaklık (o 2 uygulamadan ayar yaparsanız logitech ghub bi işe yaramıyor, deactive oluyor). Anlamadığım kısım James Donkey 710'un mikrofon kalitesi nasıl 1600 TL lik logitech g535 in mikrofonundan iyi oluyor
Tek program yüklemeden ses seviyesi beni tatmin etti. Bu kadar şikayetçi olduğunuza göre ya sizinkinde sorun var ya da sizin sağır olmaya çalışmak gibi bi derdiniz var.

ALMANIZI ÖNERMİYORUM. Ben aldım pişman oldum. Ses seviyesi aşırı düşük (emin olun bütün herkese göre böyledir. bir sürü kişiye denettirdim hepsi aynısını dedi). Logitech G Hub'ın ekolayzer ayar kısmını pek beğenmedim. Kulaklığın sesini yükseltmek için 2 tane uygulama indirip, o uygulama içinde sesini yükselttikten sonra ekolayzer ayarını adam akıllı uğraşıp yapmazsanız cidden kötü kulaklık (o 2 uygulamadan ayar yaparsanız logitech ghub bi işe yaramıyor, deactive oluyor). Anlamadığım kısım James Donkey 710'un mikrofon kalitesi nasıl 1600 TL lik logitech g535 in mikrofonundan iyi oluyor
Kulaklık gayet tatmin edici ayrıca insan sağlığı düşünülerek ayarlanmış baş ağrıtmıyor program ile ayar yapınca ses yükseliyor ve çok baş ağrıtıyor ben 34 yaşındayım gümbür gümbür müzik dinleyen 20 li yaşlar da gençleri görüyorum KBB den çıkmıyorlar.

Kulaklık gayet tatmin edici ayrıca insan sağlığı düşünülerek ayarlanmış baş ağrıtmıyor program ile ayar yapınca ses yükseliyor ve çok baş ağrıtıyor ben 34 yaşındayım gümbür gümbür müzik dinleyen 20 li yaşlar da gençleri görüyorum KBB den çıkmıyorlar.
emin olun yüksek sesle müzik dinlemeyi seven biri değilimdir. Fakat ya dediğiniz gibi benim kulaklıkta sorun var ses cidden az geliyor

Tek program yüklemeden ses seviyesi beni tatmin etti. Bu kadar şikayetçi olduğunuza göre ya sizinkinde sorun var ya da sizin sağır olmaya çalışmak gibi bi derdiniz var.
Ben memnun kaldım. Millet ne bekliyor anlamıyorum. Kulaklık ne kadar ses verir yada verebilir. Arkadaşım da steelseries arctis 9 wireless var çok fark yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Banka kampanyası ile 1500'e geldi. Durduk yer masrafa girdik.
Hyperx Cloud Core Wireless'ten geçmeye değer mi?
1674583697688.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,142
Üyeler
190,867
Son üye
yiğit_dvs
Geri