Geldiğinde kullanmaya başladığınızda benimle deneyiminizi paylaşabilir misiniz rica etsem?Ben aldım ama daha gelmedi. Baya iyi bir kulaklığa benziyor. Tabii denemeden bir şey diyemem.
Reis naptın be . Rahatlık açısından nasıl peki?Mikrofonu G935'e göre kötü gibi ikisini de kullandım şu an G733 beyaz kullanıyorum efsane hafif efsane ses deneyimi var, arkadaşım olmadığı için mikrofon basmadım daha.
G935e göre daha rahat benceReis naptın be . Rahatlık açısından nasıl peki?
Kablolu istersen logitech g pro x e de bakabilirsin yayıncılar kulaklıklardan çok memnun.Logitech g733 alınır mı?
Ben kullanıyorum. Ağır bir kulaklık. Ağır olduğu için kullanmak istemeyebilir.Kablolu istersen logitech g pro x e de bakabilirsin yayıncılar kulaklıklardan çok memnun.
başka eksi yönleri var mı ? ses kalitesi mikrofonu gibiBen kullanıyorum. Ağır bir kulaklık. Ağır olduğu için kullanmak istemeyebilir.
Diğer özellikleri iyi. Tek sıkıntısı kafanı ağrıtıyor. O yüzden G733'e geçtim.başka eksi yönleri var mı ? ses kalitesi mikrofonu gibi
Bana kesin bir şekilde alınır öneriyorum veya alınmaz diyebilir misin çünkü bildiğin üzere kulaklarda iade şansı olmuyor bende çok kararsız kaldım alıp almamak konusunda. Kumaş ped kulağı acıtır mı diye korkuyorum.Diğer özellikleri iyi. Tek sıkıntısı kafanı ağrıtıyor. O yüzden G733'e geçtim.
senin için önemli mi bilmiyorum ama 40mm sürücüsü var.Bana kesin bir şekilde alınır öneriyorum veya alınmaz diyebilir misin çünkü bildiğin üzere kulaklarda iade şansı olmuyor bende çok kararsız kaldım alıp almamak konusunda. Kumaş ped kulağı acıtır mı diye korkuyorum.